Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jednička mě i druhý Paddington dokázal jak pobavit, tak dojmout. Zachoval si svou přirozenost a rodinnou atmosféru, i když už to nebylo tak neočekávané, proto tentokrát o jednu hvězdu méně. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála pokračování, které se nejen, že zvládá vyrovnat svému předchůdci, ono ho i v mnoha ohledech překonává. Druhé dobrodružství s chlupatým sympaťákem z Peru je neskutečně pozitivní dávka optimismu a dobré nálady do žil, která zvláště v předvánočním čase dělá divy. Skvělé obsazení a sebejistější zpracování jsou tu jako příjemný bonus. Tohle si zkrátka užije celá rodina. [85%] ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Je to úkaz, tolik hřejvého sympatična s minimem zavděčovacích se trhákových omezení. Jednička v tomhle byla o drápek lepší, ale to vůbec neva. ()

consuela1 

všechny recenze uživatele

Advent dva roky za sebou přinesl mimořádné filmové zážitky- po loňském Andělu Páně2 přichází podruhé také peruánský medvídek. Tentokrát přináší návod jak zlomit srdce ostřílených kriminálníků (pomerančovou marmeládou), jak vytvořit prototyp hvězdy (obsadit Hugha Granta), jak udržet smích v kině (skvělým britským humorem suchým jako Pinot Gris), jak přinést nejkrásnější dárek tetě Lucy (milovat ji) a jak obdarovat, kromě tety, také diváky. Díky, Paddingtone, za báječný dárek! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když jsem si myslel, že to na první film nemůže dosáhnout, příběh byl celkově docela zajímavý a hezky bláznivý, a navíc se zde objevují postavy, které jsou prostě skvělé, především pak proto, jak se je podařilo zahrát skvělým britským nebo irským hercům. Místy je to prostě krása pohledět, je to zábavné, ale i dojemné, pokud je to potřeba. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Dětská dušička sedící vedle mě se radovala a já to dokonce v závěru oplakal. Jsem citlivka, no. Jo a ten Gleeson je výtečný! ()

stration 

všechny recenze uživatele

Rostomilost na druhou! Dokonalý rodinný film, kterému kromě neodolatelného Paddingtona vévodí hlavně drsný a milý zároveň Brandon Gleeson. Doporučuju fakt každýmu! ()

Derek 

všechny recenze uživatele

stale plne prijemneho humoru a sarmu, ale v porovnani s prvou castou uz to nie je uplne ono a nieco tomu chyba... ()

Mikarda 

všechny recenze uživatele

Nejrozkošnější film, co jsem v poslední době viděla. Paddingtonova dobrosrdečnost je inspirující, film byl zábavný, Grant i Gleeson perlili, no zkrátka musím doporučit tento milý feel-good movie všemi deseti. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Hezká rodinná pohádka, která mě velice překvapila. Očekával jsem oproti prvnímu dílu zhoršení, ale právě naopak... Dvojka je jednoznačně lepší než první díl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

druhý Paddington navazuje tam kde v první díle skončil a opětovně nabízí roztomilou,hravou a zábavnou rodinou podívanou,která tentokrát nabízí mnohem víc i pro dospělého diváka.Je tu mnohem méně dětských vtípků a zároveň je tu nejen výborný Grant nebo Gleeson,ale hlavně skoro až Andersonovská poetika.Prakticky všechny scény z vězení a některé postavy jsou až absurdní a rozhodně by se ve filmech Wese Andersona neztratily.Za tohle u mě určitě body navíc...80% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se na pokračování Paddingtona těšila, vždyť, kdo by neměl rád to chlupaté a až moc příliš vstřícné stvoření? Jednička se mi moc líbila, byl to ten typický anglický humor, který miluji a celkově ten film byl krásně roztomilý, ale pokračování už se mi tolik nelíbilo, přišlo mi to až moc dlouhé na rodinný film, takže jsem se malinko nudilo a všimla jsem si, že děti v sále to taky nebavilo, jelikož neustále utíkali někam jinam, takže délku filmu považuji za velké mínus filmu a také už mi to nepřišlo tolik vtipné. Jednička je prostě lepší. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Skoro to samé jako u prvního filmu - špiónská záplekta a medvěd, nad jehož schopností mluvit se nikdo nepozastaví. Ale to je asi tak vše, co tomu lze vytknout. Co má být vtipné vtipné je, všechno třeskutě odsýpá a na parádní herecký ansámbl je radost se dívat. Všemu vévodí vězeňské scény s Brendanem Gleesonem a jakákoliv scéna s Hughem Grantem. Vícero zkouknutí neurazí. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

No lepší než první díl to fakt není. Tady jsem se moc nepobavil a většinu času nudil. Upřímně, jediné funkční scény jsou ty ve vězení. Pak teda ještě ten závěr, to je tak všechno. Jinak ale ten příběh nic extra. Pár věcí tam je zajímavých, ale ne moc. I ty 3* to ode mě má jen tak tak. Jediná povedená scéna byla proměna věznice (to byla dada...). Paddington je sice pořád sympatický, ale postavy kolem něj (až na toho kuchaře z vězení), jsou takové nijaké, ne moc rozvedené a to by některé měli být dost důležité. Je to škoda, slaboučké 3* ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vyřešili problém s drhnoucí kriminální zápletkou jedničky, ve dvojce je mnohem ladněji spojená s příběhem. A k tomu dodali po Grandhotelu Budapešť svůj svérázný (a výsostně zábavný) pohled na vězeňský život. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost podobné jako jednička, ovšem Kidman mi jako padouch sedla oproti slizkému Grantovi lépe. Příběh je pak v tomhle případě trochu obsáhlejší, ale své jednoduché, čisté britské kouzlo to neztratilo. Humor sice trošičku vázne oproti prvnímu dílu, kdy jsme se s medvědem teprve seznamovali, ale pořád se na to moc hezky dívá a je to jedna z těch pohádek, kterou si pustím klidně víckrát. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Víceméně jsem vlastně asi dostal přesně to, co jsem tak očekával - jednoduchou infantilní zábavu, která má daleko do kvalitního filmu, ale zároveň daleko do špatného. Na jedno podívání tedy v pohodě, ale určitě ne žádný zázrak. 65% ()

campix 

všechny recenze uživatele

To, co platí pro první díl, v tomto případě platí bezezbytku i pro druhý díl, jelikož Paddington 2 pokračuje v nastolené tradici. Takhle má vypadat originální rodinná zábava, u které se baví naprosto všichni. Tady by si měli brát příklad všichni tvůrci podobných věcí. Scénáristicky sice nikterak překvapivé, ale kdo by něco podobného u rodinného filmu čekal. Do rolí se povedlo nalákat výkvět britské herecké školy a všichni bez výjimky jsou naprosto výborní. Hodně potěšila stylizace, která místy připomíná filmy Wese Andersona. Viz scény z vězení. Pokud máte děti, tak povinnost a pokud ne, tak rozhodně neuděláte chybu když na Paddingtona zajdete. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama