Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Dvojka se nese v podobném duchu jako 1.díl - sympatický britský humor v podání herců, které nejde nemít rád, jednoduchý děj s celkem klišovitou zápletkou a méďa, který kupodivu není vůbec otravný. Výsledkem je slušný 3hvězdičkový mix, na který se asi nebudu mít problém podívat při nějaké rodinné příležitosti znovu. (Blu-ray, orig.) ()

James87 

všechny recenze uživatele

Druhá půlka nic moc, ale Hugh Grant tomu dodává šťávu. Nebýt toho dlouhého a "sci-fi" přehnaného konce na té vlakové soupravě, tak by to bylo za pět*. A vlastně je to celé blbost, když se ale podíváme z té druhé strany, tak se člověk i upřímě zasměje :) ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Na medvedí chlp rovnako dobré ako jednotka. Vtipy pre všetky vekové kategórie, poteší milión kameo rolí z celej Británie (Ayoade!) a celá epizódka vo väzení je perfektná. P. S.: Všimol si niekto, že okrem Capaldiho postavy (mimochodom, životná rola), majú všetky ostatné postavy v podstate dobrý koniec? ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to o fous lepší než první díl...první byla tak trošku klasika, ale tady to má originálnější příběh. To, co oceňuji, je fakt, že tu jsou k vidění mega herecké hvězdy, které si zahráli suprově trhlé role - v prvním díle N. Kidman a tady H.Grant a hlavně B. Gleeson. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zábavné, milé, vtipné, dobrodružné, technicky vymakané, krásne sa pripájajúce k pomyseľnému svetu Stuarta Littla a vôbec tomu neublížilo, že sa jedná o pokračovanie. Keď film skončil, tak moja sedemročná dcérka zhodnotila "že boli obidva tie filmy tatinko pekné?". Samozrejme. Nadčasové, technicky ťažko stárnuce, môžem odporučiť rodinám. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování. Obavy, že se tady bude vařit z vody, a že tenhle méďa už nemůže přijít s ničím originálním, jsou zbytečné. Hugh Grant si střihl parádního záporáka, celkově to hodně šlape i díky skvělým scénám z lochu. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Tohle už bylo hodně pro malý děti ... nevim proč, jednička měla takovej širší záběr :-) Ale ta poslední třetina filmu to vytáhla z 2* na 3*! ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Už jednička byl příjemný film a tady musím říct, že jsem se fakt několikrát zasmál hodně(kadeřnictví, vězení). Finále s padouchem trochu na hraně ale furt je to hlavně pohádka. Kouká se na to dobře a Paddington je sympaťák a přijde mi, že koho si nezíská tak je asi necitlivej balvan protože to je podstata toho filmu a hlavně toho chlupáče. 75% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie pro celou rodinu....Medvídka Paddingtona jsem si oblíbil v jedničce natolik, že jsem teĎ vyrazil dokonce na dvojku do kina. Po celkem oočekávatelném úvodu dostává film skvělý spád se spoustou vtipných situací a gagů...rozhodně si s jedničkou nezadá, i když je to film spíše pro děti (ale jen zdánlivě), naopak je to narozdíl od amerických animáků opravdu i pro dospělé a doslova celou rodinu..vřele doporučuju...takových filmů je bohužel málo...97% (a Hugh Grant jako záporák je nepřekonatelný) ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

TROCHA SPOILERŮ. Zidealizovaný Londýn, zidealizovaná věznice, zidealizovaný plán útěku a celkově i bájná historka o pokladu ve 21. století. Zásadní problém je, že ty děcka to můžou fakt vzít vážně. Byl jsem chvílemi tak nadšený z toho, že vidím originální prvky humoru a oproti jedničce inovativní zápletku se spoustou sympatických postav, až se ze mě po východu z kinosálu málem stalo stereotypní sluníčko, které stejně jako Paddington pro slova "Hezký den" a "Mějte se krásně" nezajde daleko. Chápu, že ta vánoční atmosféra to extrémně vyžaduje, jenže čeho je moc, toho je příliš a kýč nového rozměru kazil jinak pěknou podívanou. Vždyť i ten záporák Phoenix a soused Capaldi byli tak komičtí, že se jich nešlo bát! Musím pochválit povedenou narážku na policii a nakonec došlo i na city, jenže právě příklady jako proměna Knucklese, veselý útěk balonem a růžoví vězni tančící do taktů muzikálu jsou důvodem, proč s hodnocením dvojiky Paddingtona nemohu zajít výš. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Rozpočet_ 40 miliónov dolárov // Tržby_ 227.9 milióna dolárov // Tržby v ČR_ 13 893 252 Kč // Diváci v ČR_ 129 017 // Tržby v USA_ 40.8 milióna dolárov ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

A je to. Další film, který druhým dílem předčil ten první. Super záležitost. Paddington 2 navazuje a pokračuje v duchu, kde skončil a k tomu vynikající H. Grant a parta z vězení. Nasmál jsme se a příběh suprový :) ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Zcela srovnatelné s jedničkou, díky originálnější zápletce možná i v některých ohledech lepší. Zábavné, napínavé a často strašně dojemné. I dvojka Paddingtona je stejně příjemná a pohodová jako jednička, rodinný film ve své pravé podstatě - tak milých, typicky americkými "husťárnami" nezkažených snímků zde během těch tří let od jedničky mnoho nebylo. Zlepší náladu za každé situace! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Začátek trošku vlažnější, co se týká humoru. Ale poté se to i v tomto ohledu rozjelo. Platí vše co u jedničky - milé, pozitivní, zábavné, vtipné, parádní animace, odpovídající hudba. Je tady ještě jeden aspekt navíc a to, že to bylo místy i dojemné. A vlastně ještě jeden - a to Hugh Grant. Ten si to neskutečně vychutnal. Stejně jako u prvního dílu je jasné, jak to bud probíhat a jak to asi skončí. Ale opět - vůbec to nevadí. Je to prostě nevídané v dnešní době - slušný film bez nadávek a agrese, inteligentní humor, pozitivní atmosféra. Prostě takový film, který pohladí duši a člověk se cítí tak nějak lépe. Opět se to velmi povedlo. Zase bych to viděl na těch 90%. Film pro celou rodinu, kde si každý najde své. Paráda. Asi zvážím pět hvězdiček ještě... A tak jo, dám je. S odstupem času se mi to líbilo o chlup více než jednička. Howgh! ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 má sice o něco slabší příběh, ale akce a humor první film naprosto předčily. Uznávám, že je to ještě větší hovadina, a že některé scény opravdu byly pomalu až nesnesitelné (například samotný fakt, že Paddingtona okamžitě obvinili a poslali do vězení na deset let, to jako vážně?), ale přece jenom jsem si film skvěle užila. Kromě roztomilého Paddingtona v podání Bena Whishawa ale nesmím zapomenou vypíchnout Hugha Granta, který byl naprosto dokonalý. Snad ani jedna z jeho rolí mu nepadla jako právě tato, roztříštěnou osobnost zahrál bravurně a ke konci se ještě pořád bavím jeho bravurním výkonem ze soudní síně a závěrečnou scénou z vězení. Paddington 2 sice možná měl víc "mušek", které mi vadily, ale hodnotím stejně jako první film, a to proto, že jsem se u tohoto daleko víc pobavila. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Medvídek z nejtemnějšího Peru podruhé... Opět jde o zábavný, milý, vizuálně zajímavý, vtipný i dojemný rodinný film. A kdo ani v tomto dílu nerozpozná podprahovou masáž ve stylu pomozme-odlišným-hledajícím-nový-domov-a-potřebujícím-pomoc, ať dá klidně těch hvězdiček pět. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Warner Bros. | Po podarenej jedničke... tu máme prekvapivo podarenejšiu 2ku kvôli opäť skvelému hlavnému hrdinovi, podarenému humoru (aj ten slapstick!), brilantne rozvinutým postavám a nádhernej réžii. Ako, naozaj, tento film môže slúžiť ako taký tutoriál ako natočiť chytrý a zároveň zábavný rodinný film, ktorý nie je ani na sekundu otravný a kde sa možno dospelý budú baviť viac, ako deti. Fakt podarená jazda, ktorú otravne nazvem "Paddingtonov Dark Knight". Sorry, musel som. | Po určitom čase zvyšujem hodnotenie, svojím spôsobom ultimátny rodinný film. Viac TU. | Hodnotenie: 9/10 | ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně navštívil CSFD projekci.Nejdřív jsem myslel,že jsem šel do špatného sálu,protože většině diváků nebylo ani 10 let :-D Ale Paddington za to stál.Oba díly jsou moc milé a příjemné filmy. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama