Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mne je Paddington obrovským překvapením, jelikož jsem první díl neviděl. Nic jsem nečekal a byl jsem z něj naprosto nadšený, obzvláště když se jedná o hraný rodinný film s CGI méďou. Paddington coby postavička je roztomilá, zábavná, tak jako samotný film. Také mě překvapil Hugh Grant, který po x rolích nesmělých anglických gentlemanů hrál konečně něco jiného. [3547. hodnocení, 172. komentář, 79%] ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z môjho pohľadu lepší, premyslenejší a zábavnejší ako prvé dielo (a to sa dneska len tak nevidí). Jediný väčší nedostatok spíš vidím až v dosť idealizovanom väzenskom prostredí. PS.: „Zavolajte lekára!“ „Krčč!“ „Zabudnite na to! Radšej zavolajte farára!“ Osobné hodnotenie: 81% (****) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak ako jednotka i dvojka je mila a pohodova rodinna komedia s rozkosnym medvedom v hlavnej ulohe,zaujimavy pribeh nenudi,ma to vtipne momenty a aj dojimave,takze opat plne hodnotenie...:-) ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Paddington obecně je velmi milý a opravdu vtipný pohádkový humor. Dvojka je snad ještě vtipnější a lepší než první díl. Nejvtipnější jsou scény z vězení, vyřádil se Hugh Grant i Brendan Gleeson, všechno to do sebe hezky zapadlo a já osobně jsem neměl žádný pocit opakování nebo vyčpělosti. Rád se podívám i na další pokračování. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie medvedíkovho dobrodružstva mi prišlo zábavnejšie aj dojímavejšie ako jednotka. Pri niektorých scénach sa mi chcelo plakať od smiechu a v závere šla takmer ozajstná slzička :)) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

I druhý díl je skvělý, a to hlavně díky padouchovi v podání Hugha Granta. Tomu se říká rodinný film... ()

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Takže jsme nakonec šli po stopách Ted dvojky, kdy se pokračování konečně pořádně odváže a jedničku retrospektivně zařadí do role připravovače, který sice příliš nefunguje sám o sobě, ale zato září coby part one. A já jsem spokojený. Co mě minule bavilo, je tu přítomno ve stejně perfektním množství. Co mě nebavilo, je vylepšeno. Příběh zřejmě minule trpěl hranicemi originu a nalajnovaného průchodu předpřipraveným tunelem. Tentokrát má naopak plno zajímavých odboček, výborně se sám v sobě vyžívá a s grácií každý jednotlivý vybudovaný motiv uzavírá. Navíc musím ocenit hodinářskou přesnost režie - kupříkladu když Paddington, aktuálně pracující jako čistič oken, zanechá na okně šmouhu, přičemž by v každém jiném filmu jen tak mimo charakter odešel, tady ji prostě kompulzivně musí jít zpátky utřít. Plus naprosto výborný Hugh Grant. Pátou hvězdu upřu jen proto, že to pořád pár děr v sobě má. Všude jinde bych mávl rukou, když špatně zadaná kombinace nezpůsobí nemožnost znovuotevření trezoru a může se zadávat dál, což při celkem 45 možných kombinacích nepůsobí moc velký problém, nebo když manželský pár zasazený na zdvořilosti a principech nepůjde hledat rodiče očividně zatoulaného děcka a ihned ho prohlásí za vlastního, ale v jinak takhle precizním filmu prostě nemají nelogičnosti co dělat. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu neznám, ale filmová adaptace je parádní a asi nemohla dopadnout líp. Kouzelnej a vtipnej příběh s vřelým humorem a milým méďou. Taky bez debat životní hereckej výkon perverzního milovníka ebenových prostitutek s křivácky nevinným úsměvem Hugha "slizouna" Granta (ano, nemám ho rád, ten konec v base si zasloužil). ()

BaronDevil 

všechny recenze uživatele

Videno v CSFD sale, tudiz zadarmo a musim rict, ze i kdybych mel platit, nejsem zklaman. Vyborna rodinna komedie/pohadka, kde si kazda vekova kategorie najde neco sveho. A to rikam jako nekdo, kdo jednicku ani nevidel. Pro rodiny s detma vyborne stravene necele 2 hodinky. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že pokud bych nešel na CSFD projekci, určitě bych tento film nezamýšlel navštívit. Ale byla by to škoda, protože mě tento film velmi mile překvapil. Samozřejmě, že nemůžeme od tohoto žánru čekat nějaký převratný děj, ale i tak je zajímavý a hlavně pěkně plynoucí. Navíc je podpořen skvělými hereckými výkony a hlavně nevtíravým humorem. Takže za mne dokonce lepší 4*. A jak píše "fisus", také jsme po vstupu do sálu byli překvapeni, že v sálu byli skoro samé děti. Zajímavé na tom bylo, že přihlášených bylo 31, ale v sálu jsme napočítali cca 50 návštěvníků :-) ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Vezměte si s sebou hooodně kapesníků, protože je to doják jako prase. Jako vážně, pokračování se hodně povedlo a ve filmu je toho hodně, humor je všude a ačkoliv je často dětské povahy, neurazí ani dospělé. Opět super směsice postav, příběhově rovněž povedené. I v českém znění to působí dobře a přirozeně. Nemám co vytknout, 5* ()

guri 

všechny recenze uživatele

Paddington je aj v pokracovani podobne roztomily ako po prvy raz. Kuzlo knizok je prenesene aj do filmu. Dalsi diel by som uvital. ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Naprostá špička v žánru "taťka a mamka jdou s mrňatama do kina". Ubrat sentiment a akční scény, přidat 2x na humoru /s tím, že ten co tam je, je sakra kvalitní/, klidně obšlehnout pár vybraných gagú z němých grotesek a bylo by to za 100%. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Presne v duchu jednotky mi odzbrojujúco roztomilý medvedí gentleman Paddington vykúzlil úsmev na perách, hoci čaro nečakaného už je preč. Snáď len tie akčné scény zo záveru sa mi k nálade zvyšku filmu akosi nehodia. Hugh Grant si zlomyseľného skrachovaného herca ale vychutnal. Ideálny rodinný film, rovnako ako jednotka. 7+/10 ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Má vnoučata se smála, bála se o medvídka a seděla, jak přikovaná. Mě tedy nezbývá nic jiného, než to adekvátně ohodnotit. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Milý, ale na podařené vtípky skoupý film. Naštěstí je postava Paddingtna divácky vděčná a film se navíc může opřít o tradičně skvělého Granta a partu drsných věznů v růžovoučkých mundúrech. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to, nebo fakt tvůrci použili tentýž plakát jedničky a vyměnili chleba za dvojku z chleba? S dvojkou mám podobný problém jako s jedničkou. Ta pohádkovou mi prostě nesedí. Přesto musím říct, že se šlo malinko nahoru. Scéna pečení marmelády je fajn, stejně tak jako přizvání Granta, jeho úchylný padouch je svým způsobem sympatický a rozhodně je stokrát lepší než příšerná Kidman. Pro rodinu, kde je nejméně jedno dítě, je to ideální film. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama