Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

ER 

všechny recenze uživatele

Roztomilé,zábavné,poučné a to vše v kvalitním filmovém balení.Jen to na mne již působilo jako kopie,tudíž vše bylo více předvídatelné. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

To isté ako jednotka: nie je to animák, hoci skôr poteší deti ako dospelých (a aj o deťoch nejako pochybujem). Nie je to zlé, príbeh jednoduchý, človek prakticky vie, ako sa to skončí, nenudí sa, ani výrazne nechytá za bránicu. Jediné, čo nechápem, je to vysoké hodnotenie tu na csfd. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Jednička se vydržet dala, tohle už nešlo. Možná může být zábavné pro děti, ale pro dospělé je to utrpění. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Krásný dětský film s výborný příběhem, příjemnými známými herci a nádhernou animací. Na to se s radostí (a hlavně dětmi) krásně dívá celých přiměřených 1,5 hodiny. Super. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Vzácný případ, kdy je pokračování mnohem vydařenější, než první film. Zatímco prvního Paddingtona hodnotím na poctivých 65 %, Paddington 2 má za mě plných 5 hvězd. Scény z vězení jsou naprosto kouzelné a Hugh Grant je neodolatelný padouch. Skvělá zábava. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Už nie tak dobrý ako bola prvá časť. Je tu viac detskejších vecí, ale stále sa jedná o slušný a hlavne pekný film pre celú rodinu. Paddington patrí určite k najlepším rozprávkam, aké môžeme dnes ponúknuť. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

A máme tu pokračování Paddington 2 ,co jenom napsat první pokračování vcelku ušlo ,druhý díl je o malinko lepší, například vězení a útěk to opravdu nemělo chybu.Film by zábavnější a dojemný .Tak trochu mi to připomínalo kousky filmů od režiséra Wes Anderson .Gleeson dobrý ,to nemělo chybu .Za mě 70% ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 sa mi ohromne páčil a obraz, ako Paddington umýva okná je neskutočne vtipný! Trošku ten koniec mohli skrátiť, ale museli to tam doplniť, aby to malo nejaký poučný a pekný koniec pre deti. Inak super!! 4,5* ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi to viac ako prvý diel... Vidieť medveďa vo väzení bolo veľmi zaujímavé a koniec napínavý aj keď sa dalo predvídať ako to skončí... ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Kvalitně zpracované a hezká pohádka pro děti, ale mě prostě nesedí mluvící medvěd v Anglii, hledaní pokladu a všechno takové "umělé". ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti normálním filmům, pokud obsahují sex a násilí. Mno o něco málo lepší než první díl ale nic pro mě. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Rozhodnout, který z Paddingtonů je lepší, je tak trochu Sophiina volba :). Zatímco kouzelnější atmoškou disponuje první díl, dvojka má výrazně propracovanějšího padoucha v mistrném podání Hugha Granta... Vždyť je to nakonec úplně jedno, oba díly jsou vynikající! 90% ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Ohodnotím to stručně. Paddington 2 je jednoduše tak velká blbina, že vás pobaví a i přes ty "extrémy" to není vůbec špatná rodinná zábava. 75% ()

hull 

všechny recenze uživatele

Jednička byla nová, nápaditá, medvídek originální, dvojka tedy už neměla v zásadě čím překvapit. Scény ve vězení výborné, scény z rodinného anglického stereotypu byly takové přihlouplé (ale nevím jestli roztomile?). Zápletka hledání pokladu celkem standardní, záporák byl takový ten trochu metrosexuálně zaměřený chlapík ve středních letech s šedivým přelivem, který vypadal, že to hraje za trest. Méďa je sympaťák, vaří marmeládu minimálně jako Gordon a dějem se protáhne s moudry svojí tetičky docela zdařile. ***Na celý film zřejmě přispěla londýnská centrála cestovního ruchu. ()

Brmbolec 

všechny recenze uživatele

Paddington Brown je úžasný malý medvedík, ktorého by chcel mať doma každý. K druhým dielom sa vždy pristupuje s určitou dávkou očakávania či sa to aspoň trochu vyrovná tomu prvému. Ja môžem napísať, že dvojka prekonala originál a fakt som sa už dávno tak nezasmial. Bolo to úžasne milé, naivné a zábavné. A Hugh Grant bol vynikajúci + Brendan Gleeson je môj obľúbenec. 5* ()

Sasulka3 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se mi tento dil libil daleko vice, nez prvni... Sice mi to stale prijde jako hrozna blbost, ale melo to docela mily dej :) ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama