Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

knihovna 

všechny recenze uživatele

Za mě ještě lepší než jednička. Bavil jsem se od začátku do konce a Hugh Grant je prostě vynikající. A Bernard Gleeson také. Paráda. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Macko sa pri získaní vzácnej knihy dostane do väzenia. Poetika ani vizual filmu mi úplne nesedia, napriek tomu najlepším fórom ostávajú ružové mundúry. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Kto by nemiloval tohto milého, zábavného a pochabého medvedíka? Už prvý diel som si doslova zamiloval a pri tomto pokračovaní som si opäť vychutnal tie perfektné animácie, podarené hlášky a milú atmosféru. Musím ale povedať, že paradoxne sa mi prvý diel páčil viac ako ten druhý, nakoľko tu už to nebolo tak o rodine ako skôr o väčšej akčnosti. Určite to ale nič neuberá na kvalite. 75 % ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl ještě před jedničkou, ovšem oba dva díly jsou pro mne, co do vtipnosti, na stejně vysoké úrovni. Nejsem nijak mentálně ochuzen a přesto jsem se při sledování snímku bavil víc než dost. Jasné plnohvězdné ohodnocení. Bravo!!! ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Medvedík Paddington je tuším ešte zlatší a roztomilejší ako v prvej časti. Príbeh je o niečo lepší, je tu aj viac vtipu. Mám pocit, že tohto zvieracieho hrdinu ani nejde nemať nerád. Film pre celú rodinu. ()

PTomA 

všechny recenze uživatele

Kmotr rodinného filmu. Tahle marmeláda mi setsakramentsky chutnala, vizuálně bohatý, perfektně zahraný (Hugh Grant je bůh tyvole!) a hlavní je ten drive a vibe po celý film. Dojal jsem se nespočet krát, to stejné by se dalo říct o výbuchů smíchu. Citizen Kane byl právem poražen a nástup tohohle krále mi vůbec nevadí. 100% ()

jakubi 

všechny recenze uživatele

Tak jako první díl i podruhé mě medvídek Paddington "dostal". Promyšlený příběh, kde každý detail má svůj dopad. Nemá hluchého místa. S rodinou Brownových je zkrátka dobře. Samozřejmě v pohádkovém příběhu je mnoho situací, které v běžném životě nejsou možné, ale ve filmu mají své opodstatnění. A také Hugh Grant je prostě dokonalý. Role mu neskutečně sedla. Roztomilý medvídek je obrazem čistoty, po které někde uvnitř toužíme, ale bohužel ji kolem sebe často nevidíme. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Technicky velice zdařilé a místy vtipné. Ale chodící plyšák mě začal pěkně svědit po mém filmovém těle a nesedí mi to jako koncept, ani jako "pěkný obživlý míšanek" pro děti. Fokus je spíše on menší osazenstvo a bohužel ve mne francouzsko-britská koprodukce dětského fandu pohádek neprobudil. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

"I can make strawberry panna cotta with pomegranate glaze." LOL! Naprostá špička britské kinematografie a britského humoru. Dvojka určitě překonává jedničku! Za100% ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

"Kdo měl rád jedničku, dvojku bude milovat." A vskutku. Dvojka má všechno z nejlepších esencí jedničky - jemný britský humor, laskavost na každém kroku, roztomilé a někdy i nápadité scénky, hravější animaci (představy na stránkách knížky), výrazně méně afektivní kriminální zápletku (a tím spíš padoucha "k zulíbání" v podání excelentního Hugha Granta) a celkem jasné poslání pro děti i dospělé. Nutnost vidět v originále, kde britský přízvuk tak lahodí uším jako málokterá angličtina v animácích z poslední doby. Trojku bych klidně uvítal. ()

stihac10 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první díl! Dokonalé scénky z vězení, Hugh Grant (a vlastně celý film) si mistrovsky utahuje z Hugh Granta. 9,5/10 ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Jeste lepsi nez prvni dil. Hugh Grant zahral vyborne a dokonce i ta zapletka nebyla uplne debilni. Fakt jsem se bavil. P.S.: To Shushika: 9/10 je 5*, ne 4 ;) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Sklamanie! Po úspešnom prvom filme je toto pokračovanie dosť bezduché a málo zábavné. Opäť sa potvrdilo, že väčšina pokračovaní úspešných filmov stráca grády a to možno z dôvodu, že príbeh sa šije horúcou ihlou len aby sa rýchlo zarobilo. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně dobré jako první díl, stále je to zaměřené hlavně na děti, ale pobaví i dospělé. Vizuálně opět velice povedené. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama