Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Recenze (208)

bonovox 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračovanie medvedikoveho príbehu. Nešťastie nadhľad a britský humor zostal na vysokej úrovni. Poteší herecký návrat H.Granta. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Druhý diel sa teda riadne podaril. Silný sentiment, viacero úsmevných momentov, anglická herecká špička s pekným grafickým spracovaním. K tomu ešte pekný cestopis s idylickým Londýnom. Skvelá rodinná rozprávka. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

O chloupek horší než jednička. Ale pořád je to takové přívětivé, dobrosrdečné, roztomilé a přitom dobrodružné. Paddington se sice octne ve vězení, to mu ale nebrání v tom, aby si udělal přátele a obohatil jejich životy stejně jako všem sousedům v jejich londýnské ulici. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

"Pane Browne, všechno pořád slyšíme. Zhasl jste jenom světlo. Vypínač na mikrofon je na druhé straně a je na něm napsáno mikrofon !" Solídne a vtipné. Viacero fórov je podarených. Rodinnému filmu tohto druhu nemám veľmi čo vytknúť. Trápne to nebolo, scenár nápaditý a herecké výkony výborné (Grant). Za pekné 4*. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Opravdu zvláštní, že dvojka má lepší hodnocení než jednička. A přitom je to právě naopak. Tohle pokračování (ač plné nových nápadů) spíš hýří nuceným vtipem než upřímnou legrací. Obzvláště pak trapný Hugh Grant. ()

Domca.Dousek 

všechny recenze uživatele

Příjemná, zábavná, rodinná pohádka, která bude bavit jak děti tak i dospělé. Paddington je roztomilý, malý a hodný méďa kterého mají všichni rádi. Příběh filmu je takový klasický ale to vůbec nevadí, jelikož humor, postavy i vztahy mezi nimi to úplně zachraňují. Je mi skoro 18 a ke konci filmu když se tam objevila jedna postava, tak mě to skoro dojalo. Za mě zcela zasloužené 4 hvězdičky. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Druhý film o roztomilom medvedíkovi z pralesa, ktorý sa usadil v Londýne má opäť pútavý príbeh plný drobných milých gagov. Dej má spád a herci zvládajú všetky situácie výborne. Produkcia je perfektná, takže film pôsobí kompaktne a atmosféra vždy skvele doplňuje dej. Vyslobodenie Paddingtona z potopeného vagóna je síce trochu divotvorné, ale vynahradí vám to dojímavý záver. 90% ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

stelesnenie priatelstva uprimnosti a pokoja to je Padington. Mali by ho predpisovat na potlacenie stresu. Milý film pre celú rodinu. Napriek jednoduchosti príbehu je to zábavné a citlivé až tak že budete veriť že taký medved skutočne žije v londýne a vyrába marmeládu. ideálna oddychovka. ()

Timonthy 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom s naší základní školou, krásně jsme se bavili :) Jen scéna s vězením byla v jednu chvíli až moc smutná ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilý mix humoru, akce, napětí i dojetí, s bonusy v podobě peruánského medvídka, Hugha Granta, vizuálních triků a citací z celé řady filmů od Chaplinovy Moderní doby přes vězeňská dramata až po Indianu Jonese či Mission: Impossible. Už se těším na trojku :-) A pozor, kdo odejde hned na začátku závěrečných titulků, ještě o dost přijde :-) ()

Modrymysak 

všechny recenze uživatele

Moc milé překvapení! Jednička byla skvělá a pustil jsem si ji hlavně kvůli tomu, abych viděl hraběte z Panství Downton v komediální roli. A sedlo mu to na výbornou. Ve dvojce je snad ještě lepší a znamenitě mu sekunduje Hugh Grant coby hlavní padouch a šílený herec, ve kterém se Hugh cítil jako doma a užil si ho naplno! A já taky. Přičtu-li skvělé triky, nápaditou akci se super gagy, naivní pohádkové morální poselství že v každém lze najít dobro a bez práce nejsou koláče, vychází mi to na 88%. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Jednička to bohužel není, prvotní nadšení vyprchalo a nepodařilo se ho nahradit ničím novým, ona pošetilá britskost z prvního dílu mi taky dost chybí, takže normálně bych dal tři hvězdy. Ale tu jednu navíc si vysloužil za přehršel skutečně vtipných, možná někdy i originálních scén a gagů. Jinak samozřejmě zábava pro celou rodinu jak vyšitá. Ale to se už opakuji. ()

pblicek 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které vám náladu změní svou atmosférou a pak jsou filmy, na které musíte mít určitou náladu, aby vám sedly a to je přesně tenhle případ. Mně osobně to připadalo jako dosti hloupý film... 45% ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Paddington se vrátil se vší zdvořilostí a roztomilostí a zase svým čirým medvědím kouzlem baví snad všechny generace. Nový padouch v podání Hugh Granta je špičkový. Zápletka taky šlape naprosto dokonale. Průběh filmu je sice trochu pomalejší než byl v jedničce, takže jsem si nemyslel, že dám pět hvězd, ale grandiózní finále mě přesvědčilo, že si zdvořilý medvěd přece jen plné scóre zaslouží. ()

brkerez 

všechny recenze uživatele

Po umělý a unylý jedničce, která mě neuměla dojmout ani rozesmát, dvojka deliveruje přesně to, v co tajně doufám, když si pouštim rodinej animák. Tvůrci se víc utrhli z řetězu s humorem, párkrát sem se hlasitě chechtal a emoce fungujou na jedničku, narozdíl od prního dílu sem tomuhle to trochu naivní pohádkový lidský teplíčko prostě věřil. Akční konec lehoučce drhnul, ale nic sem nečekal a překvapivě se přistihuju, že na nic lepšího si od Ratatouille blahé paměti nevzpomenu - jasná 5. ()

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama