Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Kenji Gion byl vždy malého vzrůstu a to jej velmi štvalo a limitovalo. Gion byl vždy velmi energický, a tak hledal aktivitu, kde by mohl svou energii vybít. Díky své výšce měl však vždy velké problémy. Vše se změní s nástupem na vysokou školu, kde je Gion v jedné třídě s chlapcem, který je obrovský. Tohoto chlapce, který se jmenuje Iwashimizu, se snaží ihned získat nejrůznější sportovní kluby, včetně zdejšího ragbyového týmu. Iwashimizu však nechce do žádného sportovního kroužku, protože na střední škole během jednoho z ragbyových tréninků zranil svého spolužáka, a tak má strach ze své síly. Gion se však do ragby ihned zamiluje a především představa, že může srazit k zemi i obrovského hráče jej neskutečně láká. Gion se snaží do kroužku dostat a zároveň přesvědčit svého spolužáka, aby mu nejen pomohl, ale aby se k ragbyovému týmu i sám přidal. Zdejší ragbyový tým má však své vlastní problémy, chybí mu trenér, hráči nemají podporu u profesora, který jim má dělat dozor, a pro ostatní školy jsou jen slabým a nezajímavým soupeřem. Toto vše se však s příchodem této mladé a dynamické dvojice začíná pomalu měnit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2)

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Keďže som rugby v živote nehral a nikdy som nemal ani najmenšiu túžbu si ho zahrať, tak je môj názor na tematiku tohto anime vrcholne subjektívny. Kresba pôsobí na dnešnú dobu trochu zastarane a animačne je to ničím neurážajúci priemer s prekvapivo veľa statickými zábermi na to, že sa jedná o šport. Charaktery postáv sú jednoducho rozvrhnuté a veľa z nich sú mierne natvrdlé, bohužiaľ znova najviac hlavná postava, čo značne zvyšuje mieru toho, ako veľmi som bol pri pozeraní iritovaný. Jednoducho ma to ničím nezaujalo a nebolo to cvičením ani zápasmi natoľko napínavé, aby ma prinútilo sa pozerať ďalej, čo je vcelku na škodu, keďže Japonci dokážu urobiť aj pečenie chleba (Yakitate!! Japan) alebo hranie stolovej hry s kamienkami (Hikaru no go), ako to najnapínavejšie, čo človek môže v živote robiť. Drop 4/25 – 50% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Žiji ve městě, kde je již několik desítek let ragby sportem číslo jedna. Hlavním důvodem je to, že i když máme hned dva fotbalové týmy, oba hrají nějaký ten okresní nebo krajský přebor a tak se na to moc koukat nedá. Oproti tomu ragby má v mém městě neskutečnou tradici, pravidelně hrajeme Extraligu a dokonce máme i několik titulů mistra republiky. Na zdejším stadionu se dokonce odehrálo i několik zápasu české reprezentace. Můj otec ragby hrál a doma mám ještě dnes několik medailí. Zkrátka vzhledem k výše zmíněným důvodům bych měl mít k ragby velmi kladný vztah, ale upřímně ta hra mě nikdy příliš nebavila. Je to hra drsných chlapů, kteří musí mít jistou kondičku, aby se zamezilo případným zraněním. A k těm dochází docela často, protože řekněme si upřímně, že když ležíte na zemi, pod sebou máte merunu a na sobě hned několik dalších chlapů, kteří se vám snaží ten proklatý šišatý balón vyrvat, může se stát cokoli. Navíc ta hra je kolikrát jen přerušovanou přetlačovanou masy svalů a podivnou hrou na honěnou s občasnými povedenými úniky, souhrou a občasnými kopy, které mě baví sledovat asi nejvíc. O to jsem raději, že anime docela zdařile ukazuje různé aspekty hry a snaží se nás přesvědčit, že srazit někoho k zemi je vlastně super zážitek. A nejen to, působí to dojmem, že rugby je náročná a vydřená zábava, což se mi snažilo vysvětlit i pár mých kamarádů, co tuhle pro mě ne zrovna lákavou hru provozovalo. No a já tomu tady i docela uvěřil a bavilo mě se dívat, jak se tady všechny ty charaktery snaží. Navíc tam je i pár zajímavých postav, mezi kterými u mě vyhrává zdejší trenér a pak kapitán mužstva. Animace a hudba je slušná, což ale u studia jakým je MadHouse prakticky nepřekvapuje. Takže All Out!! je takové lehce nadprůměrné anime co mi z ragby dělá docela slušnou a i pro mě bez problémů snesitelnou podívanou a radši bych se díval na další díl, než aby mě kamarádi třeba zase tahali na další zápas našich místních ragbistů... 7/10 ()

Reklama

Galerie (1 008)

Reklama

Reklama