Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh z nepříliš vzdálené budoucnosti, kterou poznamenal jeden velmi vážný incident. Je to již 60 let, kdy lidstvo postihla zvláštní nemoc projevující se nespavostí, která zasáhla podstatnou část populace. Tito lidé, kteří byli postiženi, se stávali díky nedostatku spánku velmi nevrlými a někteří propadali i silnému vzteku. Ve snaze vyléčit tuto nemoc byla pacientům aplikována nová medicína, která však u některých pacientů nefungovala tak, jak měla. Tak se objevili "Bloodivores" lidé, kteří stejně jako mýtičtí upíři velmi lační po krvi a pokud se nedokáží ovládnout, mohou být velmi nebezpeční. Jakožto hrozba jsou monitorováni pomocí speciálních náhrdelníků, které varují společnost, když některý z nich neovládne své emoce.

Mi Liu je mladý muž, kterého zná společnost jako "Dítě naděje". Mi Liu je totiž synem "upíra" a normální ženy, a již od dětství byl symbolem možného soužití mezi oběma znepřátelenými stranami. Mi Liu však nikdy netoužil po pozornosti, a tak se spolu se svými kamarády, trojicí dětí z místního sirotčince, velmi často dostával do problémů. Nyní jako dospělý muž plánuje se svými přáteli loupež v bance. Peníze chtějí použít na záchranu sirotčince. Bohužel během útěku je celá skupina zatčena a obviněna z loupeže a z masakru nevinných obětí v bance. Během přelíčení jsou všichni exemplárně odsouzeni k trestu smrti, i když Mi Liu i ostatní tvrdí, že nikoho nezabili. Během transportu do věznice je jejich auto přepadeno ozbrojenými muži a všichni jsou uspáni. Mi Liu se probouzí v tajemné místnosti na opuštěném ostrově a společnost mu dělá hned několik dalších trestanců včetně jeho přátel. Než se stačí rozkoukat je celá skupina napadena strašlivými monstry. Hra o přežití začíná... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Flatron 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ ma to baví, jedná sa zataiľ o solídnu vyvražďovačku, opäť kvitujem množstvo krvi, príbeh mi príde taký nemastný neslaný, ale verím že ma Bloodivores ešte v pozitívnom slova zmysle zaujme, inak čo sa týka postáv tak asi podobne by som to skonštatoval ako pri príbehu - nič extra ale dá sa. Čo sa týka animácie, tak tá je celkom fajn. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí těchto 12 dílů jsem se toho dozvěděl tolik, jako kdybych nevěděl vlastně nic. Příběh se krom pár drobností skoro vůbec nikam nepohnul (co se toho podstatného týče) a vlastně tu skoro nic není objasněno. Člověk se tak akorát dozví, že je tu jsou jakési mysteriózní jevy, něco z historie jen některých postav a sem tam nějaký ty projevy drsnosti, šílenosti a emocí. Vzhledem k tomu, že to zajímavější teprve asi přijde, měli z toho udělat delší první sérii, aby to dávalo alespoň trochu nějaký smysl - samozřejmě podle toho, jak je to zpracovaný (respektive táhlý v některých chvílích), tak by to tak dalo max jednu nebo dvě hvězdy navíc. Animace je místy opravdu slabší a čínská hudba mi nic naprosto neřiká. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Ono by to mohlo být i zajímavé, prostředí i děj by tomu napovídali, ale to provedení a ta logika... Tajemný příběh o upírech s přítomností jistých tajemství okolo samotných upírů, jejich původu, schopností a využití - to vše zní hodně hezky. Je tam i docela dost akce, která je podpořená nejrůznějšími speciálními schopnostmi. Po stránce animace to také není žádná tragédie. Toliko k pozitivům. Zbytek je ale děs a hrůza, některé dialogy hlavních postav, některé chování hlavních postav, některé posuny v ději a občas i ten pohyb během akce a vůbec logika toho všeho je dosti tragická. Těch momentů, kdy přemýšlím (SPOILER třeba nad tím, kam se poděli všichni lidé když v normálním městě střílely na jistého detektiva a všude kolem byly vysoké domy, na silnici stála auta, ale kromě pana detektiva, jeho kolegy a pár těch co je přišli oddělat tam vůbec nikdo není KONEC SPOILERU) a nechápu, je tam hodně. Takže ve finále je z toho pro mě podivný a nepříliš logický survival o upírech, kdy nechápu, o co komu vlastně jde a o co se buď momentálně, ale většinou i dlouhodobě dotyční pokouší. Navíc mě až na jednu drobnou výjimku nezaujali charaktery, což je asi také dost špatně... No a finále první série bylo také hodně random, kdy výsledný cliffhanger byl šokující opět tím "WTF" stylem, jaký jsem zažíval během celé série. Tohle bylo hodně divné a v některých aspektech i hodně špatné představení, které přineslo mraky otázek, spoustu věcí nad kterými mi ještě teď zůstává rozum stát, ale odpovědi jsem se nedočkal žádné... U mě 4/10 ale s tím, že pokud by tohle někdy mělo druhou sérii, tak jí asi chci vidět protože pořád věřím, že to všechno musí mít přece nějaký smysl! ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama