Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Nejzábavnější film roku 2002, ať už to uhlazení snobové přiznají nebo ne." Všechny blázniviny, které máte na MTV seriálech nejraději jsou tady! Díky skvělým mistrovským kouskům nebudete chtít odejít od obrazovky. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tohleto "dílo" je buď na odpad nebo 5*. Dávám 3*, protože ty střeštěné pitominy Vás možná napadnou, ale tady se můžete podívat jak by to vypadalo, kdyby se provedly, a při tom z toho vyváznete se zdravou kůží. Zároveň je mi jasné, že je to dost uhozené, trapné a - zkrátka debilní. Takže za 3* a musím dodat, že je to nejrozporuplnější hodnocení, jaké jsem kdy udělil. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem nevedel jak tenhle film ohodnotit. Na jednu stranu dobra sranda a par vybornejch napadu, ale na druhou stranu, se mi chtelo skoro celej film blejt. Ono to vlasne neni film, jen spousta ruznejch scenek, spojenech do 90 minut. Jednou se vysere v obchode, podruhy lize pochcanej snih. Puvodne jsem chtel dat 3* - prumer, ale na tomhle nic prumernyho neni, protoze tohle se tak vymyka ostatnim vecem, ze tomu proste musim dat vic. Pokud na to ale budete koukat, pripravte si kybl... ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Možná, kdybych Jackass vyděl před 15 lety, tak k němu přistupoval s jiným nadhledem, ale asi jsem už moc starý na to, abych mohl ocenit partičku blbečků, co se vyžívá v nakopávání koulí a požívání vlastní moči. K dobru dávám jen scénu na krokodýlí farmě. To mě na tváři utkvěl aspoň malý úsměv. Jinak sérii ještě neodsuzuju a pokusím se shlédnout i pokračování, protože jinak mám Johnyho Knoxvilla jako herce rád. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ne vše bylo tak vtipné jak mělo být, hlavně ten věčnej striptér, ale někdy se fakt zadařilo. Je třeba je ocenit za odvahu s jakou šli do sebedestruktivních kousků. Čtyři hvězdy dám ale hlavně za kreaci, kdy Knoxville v převleku za starce s naprosto všedním a poklidným výrazem degenerativní samozřejmosti, jde krást věci do krámku. Pánové to bylo neskutečně dobré. 70% ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Misty VELICE hruby - rezeni papirem - z toho se mi vazne zvedl kufr - ale jinak docela zabavne eskapady profesionalnich kaskaderu, kteri jsou stejne jako ja pro kazdou blbost. Jsou tam slabsi scenky i velmi povedene - stejne jako v originalni televizi. Ale verim, ze to neni pro kazdeho popkornoveho divaka ;]] ()

Galerie (68)

Zajímavosti (9)

  • Loomis Fall přišel s nápadem na scénku s pandami protože chtěl jet do Japonska. Tým souhlasil, nikdo ale neměl to srdce mu říct, že pandy jsou z Číny. (zdenur)
  • Po natočení scény "Poo-Water Pole Vault" dostal Steve-O vážnu infekciu. (ShortyIC)
  • Scéna s raketovými bruslemi byla plánovaná už do seriálu, ale objevila se až ve filmu protože ji MTV odmítla odvysílat. (zdenur)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Reklama

Reklama