Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut to pro mě byly žně, protože Rachel nesla ze scény, a role sexy svině byla výtečná. Bohužel se do toho brzy namotá Rob Schneider a svým nehumorem zcela opanuje dění, skomírán nudou poctivě koukám a ožívám až v momentě kdy vidím jak se Rachel kroutí u striptýzový tyčinky, to jsme bral jako odměnu, za to že jsem držel jak pes až dokonce a zíral jak se Rob snaží parodovat ženskou, ukazuje svou prdel i ptáka (pohledu na něj mně tvůrci naštěstí ušetřily ) a celej se snaží bejt děsně pink, ha ha ha. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,081,594Tržby Celosvetovo $54,639,553 ║ Pásová komédia ako hrom z tuctovým Robom Schneiderom, a peknou tváričkou Rachel McAdams, ktorú by som bral radšej vo viac záberoch než v konečnom výsledku sa objaví, občas tu príde aj nejaký závan o podarenejší vtip ale celkovo to nie je žiadna výhra. Adam Sandler a jeho producentská podpora poväčšinou za moc nestojí, rovnako ako jeho krátky výstup v tomto filme. /40%/ ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider je pro mě herec, jehož nejlepší rolí je pidirolička poldy v Demolition man. Výčet jeho další tvorby zahrnuje názvy jako: Evropský gigolo, Dobrej striptér, Pidihajzlík nebo Zvíře, znějící víc jak lahodně. Tyhle fekální, trapný a dementní buranský komedie jsou to poslední, co by mě kdy mohlo zajímat. Samotnou mě překvapilo, jak často jsem se u Hot Chick smála, i když většinou u tohohle typu filmů spíš brečím zoufalstvím. Není to nic dokonalýho, i nějaký ty hnusárny si neodpustili, naštěstí jich není moc. Dobrej námět skýtá prostor pro fajn vtipy jako močení ve stoje, chlapská rozmluva mezi otcem a zahradníkem, Schneiderovo dámičkovský pitvoření nebo místa, kde balí jinocha Billyho. A k tomu výtečná minorole zhulence Adama Sandlera a všechny scény s tím jeho šíleným bubnováním. Kdybych si měla vybrat, jakou přiblblou buranskou hovadinku si pustit, beru tohle. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Absolutně typická teenagersko-buranská komedie počátku 21. století, o které máte jasno, hned jak se objeví přiblblé obličeje Adama Sandlera a Roba Schneidera. Každý z nich už vyprodukoval kupu odpadových filmů a jejich zdvojená účast vzbuzuje až apokalyptické představy. Naštěstí to až tak extrémní nebylo, protože se k mému velkému překvapení vyskytlo několik scének, kdy jsem se pousmál. K příběhu není potřeba co dodávat, stačí si přečíst obsah a v podstatě víte, co se bude dít. Pokud tenhle žánr můžete, jistě se pobavíte, pokud máte stejný vztah jako já, vyhněte se obloukem. Když to budou jako mně pouštět v autobuse, nasaďte na uši pořádná sluchátka a radši zavřete oči, kdyby tam jako v našem případě šikovný autobusák pustil k českému dabingu i titulky. ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Takýmto filmom veľké hodnotenie zväčša nedávam, ale za výkon, vtipné hlášky, dobré obsadenie a sexi kočky musím dať viac ako 3*. Škoda len, že nebol umožnený väčší priestor pre Rachel McAdams, keď v nej bol Clive (Rob Schneider), lebo to je to pravé orechové pre hercov - imitovať iného herca. Sexica Melora Hardin sa mi páčila najviac zo všetkých báb. Tento film spolu so Streleným piatkom sú dobrými komédiami na tému výmena tiel. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama