Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ako povedal Morgan Freeman v Bruce Almighty, bol si zrodený k tomu, aby si bavil ľudí. Tak isto bolo k tomu zrodených pár slušných komediantov, ktorí sa ochotne dali na herectvo. Či už ten Jim Carrey, alebo Adam Sandler, Sacha Baron Cohen, tak isto aj zviera, alias gigolo, alias ženská, či mrkva. Takí ľudia to majú darom. A samozrejme, nie sú to len muži. Ale to si už každý domyslí sám. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Vkus-nevkus, zaliat cholerou. Nielen principialne pobavilo, ale kedze nemam problem s absurd humorom, trpanostami a uletmi, s tymto Hot chickom suhlasim. Nezalezi na aktoroch, lebo len odvadzaju svoje zamestnanie a dovolim si povedat ze su vtipní, bez toho aby tlacili. U mna v poho trojhubka, ide o pocity, a tie sa dostavili. Uvolnenost, zahriatie a krce v kutikoch. Nie na silu, ale s chutou, a to sa poctia. Rob je znehodnocovany, a je mi to jedno, mna tuto rozosmial. A vseobecne, je to velmi dobre umiesene a nadpriemerne pozeratelne, bez uskrnu a pluvanca. Cista praca. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, proč ne, nezdálo se mi to až tak nudné, jak naznačuje zdejší hodnocení. Na druhou stranu je pravda, že Schneider se celkem rychle přejí, takže je asi třeba nesledovat jeho filmy moc často. Každopádně tahle varianta výměny těl rozhodně nedosahuje kvalit takových snímků, jako třeba Mezi námi děvčaty nebo ještě lépe Já jsem ty a ty jsi já - v obou zmíněných filmech to totiž táhnou oba vyměnění, zatímco tady si musí Schneider drtivou většinu času vystačit sám. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Prvně zhlédnuto v mých teenagerských letech a už tehdy mi to přišlo jako zábavná, ale přehnaná, místy křečovitá, až trapná a typicky americká komedie. Anna Faris se do komedií hodí, má přirozený komediální talent a v tomto žánru má své pevné místo, stejně jako Rob Schneider. Toho mám však na rozdíl od ní docela problém vystát:) Snad jedinou výjimku tvoří jeho role v Sám doma 2: Ztracen v New Yorku. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu so ženskou časťou hereckého obsadenia absolvovali výcvikový kurz pre roztlieskavačky. (Greenpeacak)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama