Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Buranská komedie plná drsného humoru. Absolutní ptákovina,bez pořádného scénáře. Jenže na druhou stranu, ať si to připustíte nebo ne, jde jednoznačně o nejzábavnější "schneiderovku". I když jsou vtipy brutální a přízemní, vy se opravdově smějete (navíc docela často) a přitom si neustále opakujete "tak to je hustý". ()

joker2 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie o ženě v mužském tělě. Bolestivý pád ze schodů na stadioně mě moc nepobavil (nerad se dívám na cizí utrpení a vůbec mi to nepříjde vtipné), ale Rob Schneider se pitvoří dobře. Občas přijdou i zajímavé hlášky a člověk se neubrání uchechtnutí. V řadě věcí souhlasím s recenzí Dudka. ()

Reklama

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla na tomhle filmu v kině, byli tam kromě mě, mojeho bráchy a dvou kamarádek jen asi 3 lidi, což mě celkem znepokjovalo, ale naštěstí jsem zklamaná nebyla.... Začátek sice moc slibně nevypadal, ale s příchodem Roba se to pořádně rozjelo a já rozhodně nelitovala, že jsem na film šla... Není to žádný zázrak, ale pohodová komedie, která jednoduše pobaví. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Kde sa berú tie hrozné scénare k romantickým komédiam? Romantika asi nevie byť zábavná. Tuná to zachraňoval fantastický Rob Schneider. Scéna, keď sa učil ako žena v mužskom tele čúrať na pánskom WC ma parádne pobavila. Radu prevádzkára si budem pamätať: "Keď ho po močení potrasiete viac ako dvakrát, už sa s ním hráte." Možno sa mi to raz zíde. Čáry-máry fuk do iného tela. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hodntotím za 2...Velice povedená komedie hlavně samozdřejmně zásluhou Roba i když bych tento snímek zařadil k těm jeho slabším NO NEMŮŽE BÝT KAŽDÝ DEN POSVÍCENÍ. Také velkou zásluhou bna tom že je film celkem kvalitní nese Rachel McAdams která se jakoby vžila do role muže což je velice skvělé pozorování někdy až k popukání. Slabší stránokou filmu není scénář nebo cokoliv jiného, ale jsou to ty scény, které se neustále ve filmech opakují např: Já ji opravdu miluju a nikoho jinyho bych nechtěl-toto řekvě kluk a hiolka ho poslouchá a přitom měkne jako sýr na roztavené pánvy -TO FAKT NEMUSIM. Celkem velice dobrý pocit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo od 18. března do května roku 2002, a to v Los Angeles. (Dlee)
  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)

Reklama

Reklama