Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou každý jiný, a přesto mají jedno společné. Ani jeden z nich není ideálem, který by mohli dávat dětem za vzor. Osmnáctiletá Jessica je sice krásná blondýna, ale také je sobecká a pyšná. Třicetiletý Clive je ošuntělý pobuda bez domova, zloděj a podvodník. Náhoda je svede dohromady poté, co Clive okradl pumpaře u benzínky a Jessica se svými kamarádkami ukradla v obchůdku se suvenýry starobylé náušnice. Jessica jednu z nich ztratí a Clive, který ji najde, si ji nasadí do ucha. Další ráno se ani jeden z nich nestačí divit. Clive se probudí v těle krásné blondýny a Jessica se převtělila do škaredého pobudy. Zoufalá dívka uteče z domova a ukryje se u kamarádky, kde se marně pokoušejí přijít na to, co se stalo. Rozhodne se vrátit domů, ale rodiče ji považují za nového zahradníka. Zatímco otec se jí svěřuje s manželskými potížemi, matka se ji pokusí svést. Jessica vypátrá, že náušnice pocházejí z doby před naším letopočtem. Od majitelky krámku se dozví, že musí získat druhou náušnici, aby mohlo být kouzlo nechtěné záměny zrušeno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla na tomhle filmu v kině, byli tam kromě mě, mojeho bráchy a dvou kamarádek jen asi 3 lidi, což mě celkem znepokjovalo, ale naštěstí jsem zklamaná nebyla.... Začátek sice moc slibně nevypadal, ale s příchodem Roba se to pořádně rozjelo a já rozhodně nelitovala, že jsem na film šla... Není to žádný zázrak, ale pohodová komedie, která jednoduše pobaví. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider, musí "veľmi" trpezlivo hľadať a čakať na takéto ponuky, pretože mi príde ako keby hľadal len tie najhoršie a najtrápnejšie ponuky do filmu, teda podľa môjho názoru.. Pre niektorých môže byť tento herec idolom ,ale mne príde tento herec ako chabý článok filmového sveta. Proste pre mňa absolútne sklamanie filmu. Nič sa v ňom neudialo čo by ma rozosmialo a tá snaha o ten vtip je až žalostná. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, co před x lety vidíte na půl očka v telce, ale když si jej po těch třeba deseti letech zopakujete, začnete se rozpomínat. Překvapilo mě, že jsem se několikrát nahlas smál, což se dá říct jen u hrstky současných komedií (které navíc úplně vymizely z kin). Jedna z nejlepších rolí Rob Schneidera spolu s Evropským gigolem...7/10 ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Po příšerném začátku přichází příjemné potěšení. Tenhle tématický provar totiž není tak špatný jak mohl vzhledem ke svému tématu být. Věřte, že Žába k zulíbání je asi taková jako obrázky z filmu. Pokud někoho pobaví Rob Schneider, který se snaží imitovat - spíše než ženu - homosexualitu ve filmovém - komediálním - slova smyslu, určitě by si neměl nechat tenhle snímek ujít. Pokud si však představujete slovo humor trochu jinak, nebudete zrovna na tom šťastném břehu. Samotný "nápad" není špatný, už několikrát jsme se stali svědky faktu, že na podobné téma může vzniknou povedený film, jenže tenhle snímek nemá nic, co by jej mohlo ke kvalitě dokopat. Scénář je bezradný, neustále se motá kolem téhož tématu - pitvoření roztažené na 101 minut - a chybí mu pořádná dávka drzosti. Též mu schází herecká opora. Schneider je sice relativně dobrý a v rámci role nejspíš odvádí maximum, jenže hned druhá hlavní herečka - Anna Faris - je až neskutečně křečovitá a předvádí téměř totožné výrazy jako v sérii Scary Movie. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat "Miss Popularity". (HappySmile)
  • V serveroamerických kinech film nastřádal 35,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 54,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama