Reklama

Reklama

Obsahy(1)

No Mercy 2016 se uskutečnila 9. října 2016 v Golden 1 Center (Sacramento, California). Jedná se o dvanáctou PPV No Mercy a první od roku 2008. Na kartě se sešlo osm zápasů.

1) Kickoff: American Alpha & Hype Bros vs. The Ascension & The Vaudevillains
2) AJ Styles vs. Dean Ambrose vs. John Cena (WWE Championship)
3) Carmella vs. Nikki Bella
4) Heath Slater & Rhyno vs. The Usos (Smackdown Tag Team Championship)
5) Jack Swagger vs. Baron Corbin
6) The Miz vs. Dolph Ziggler (Intercontinental Championship Title vs. Carrer Match, pokud Ziggler prohraje, bude muset opustit WWE)
7) Naomi vs. Alexa Bliss
8) Bray Wyatt vs. Randy Orton (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (1)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Celkově to nebyla špatná show, Hell in a Cell má šanci překonat modrou PPV. Jen pár poznámek. Triple threat Výsledek byl předem jasnej, ale je fajn, že využili i nějaký ty nápaditý situace (Stylesův tap). Jako otvírák dobrý, nebylo to bookovaný jako ME a takový změny se mi líbí. Nechápu, proč před zápas Melly a Belly cpou promo Wyatta a Ortona. Mella vs Bella Výplň. Mella je šikovná, jen mě nebaví její gimmick. A Bella je prostě Bella. Její výhra dává smysl, Mella potřebuje ze pár proher a proškolení v ringu. Tag team Usos mě nikdy nebavili a nijak to není ani teď. Zato na Slatera a Rhyna je radost pohledět. Dva naprosté protipóly a fungují skvěle. I tahle změna se mi líbí, konečně využili potenciál, který Slater má. Teď mě baví. Corbin vs Swagger Meh... Corbin je domrvený charakter. K čemu proboha nabírá momentum? Navíc jeho výraz mi připadá, jakoby vždy před zápasem v zákulisí hladil jehňátko a měl ho moc moc rád. Takový ťuťu ňuňu trdlo, ne heel. Škoda. U Swaggera je škoda mluvit, ten chlap má na víc. Snad se ještě pohne kupředu. Naomi vs Bliss Bliss mě baví čím dál víc, zápas od zápas. Tady to byl sice spíše botchfest (Naomi...ehm...), ale jako piss time dobrý. Debilní výsledek, zbytečný zápas. IC Zápas večera samozřejmě. Jak kvůli napětí, tak zápasem samotným a výsledkem, který překvapil (alespoň mě). Nevěřil jsem Zigglerovi ani omylem, ale když už, tak ať se kreativci sakra snaží. Nerad bych viděl, aby IC titulu spadla prestiž, kterou Miz budoval. Bavil jsem se dobře. Orton vs Wyatt Tady jsem se nebavil. Ani k tomu nemám co napsat. Na zápas jsem se těšil, ale nakonec to byl celkem fail. Až na konec. Takže Luke bude v SD? Skvěle. V Raw by zakrněl, tady může naskočit mezi main eventery, případně může jít po IC či obrátit se proti rodině. Už vidím ten zápas, Luke Harper vs Shelton Benjamin for Intercontinental title! Celkově za lepší 3*. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „No Mercy“ od Kit. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama