Reklama

Reklama

The Last Movie Star

  • USA Dog Years
Trailer

Obsahy(1)

Stárnoucí filmová hvězda Vic Edwards (Burt Reynolds) je pozván na filmový festival v Nashvillu, kde má obdržet cenu za celoživotní dílo. Vic je vyvedený z míry, když zjistí, že se jedná pouze o akci pořádanou a konanou skupinou mladých filmových nadšenců v zadní části baru. Vicovi festival připadá jako připomínka jeho karierních neúspěchů, a proto od své osobní upovídané řidičky Lil (Ariel Winter) požaduje, aby ho okamžitě vzala na letiště. Cestou s Lil, která tráví většinu času hádkami se svým přítelem po telefonu, navštíví celou řadu míst ze své minulosti. (Bospor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prakticky rozlúčka s Burtom Reynoldsom a celkom príjemná. Najmä čo sa týka jeho účasti, pretože Ariel Winter je úmyselne či neúmyselne hrozná, a to nehovorím o jej zatiaľ akceptovateľnej prudko narastajúcej nadváhe. No scenár je vtipný a milý, hlavne v súvislosti s Burtovym šarmom vyznievajú fóry a hlášky prirodzene. ()

Reklama

Galerie (8)

Související novinky

Burt Reynolds se v nové tarantinovce nerozloučí

Burt Reynolds se v nové tarantinovce nerozloučí

07.09.2018

Jak už jistě víte, legendární herec Burt Reynolds (Hříšné noci, Polda a bandita) zemřel včera v pozdních hodinách v ošetřovně Jupiter Medical Center na Floridě. Bylo mu 82 let. Reynolds, který se už… (více)

Reklama

Reklama