Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olive a Clay se rozvádějí. Vše by proběhlo hladce a bez problémů, pokud by ovšem společně nevychovávali labradora, ke kterému se chovají jako k vlastnímu dítěti. A protože se ho ani jeden nedokáže vzdát, přiřkne ho soud do střídavé péče... (TV Prima)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Kwanten nebo labrador. 1)  Důvodem mého výběru filmu byl 40letý Australan Ryan Kwanten (od dob seriálu True Blood: Pravá krev jsem fanatickým obdivovatelem jeho těla). Bohužel však herec účnkuje často v podřadných snímcích a nedává tak vyniknout svým hereckým kvalitám, jsou-li jaké._____ 2)  K zahození nebyl ani labradorský retrívr Wesley._____ 3)  Jinak ale špatní herci, hloupé dialogy a děj plný klišé nedávají důvody, kromě již uvedených, ke sledování. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to moc nefunguje, ale v rámci rodinných filmů nejde zase o takový průšvih. U podobných snímků si cením hlavně toho, když v nich účinkují skuteční psi a ne jen jejich digitální náhražky, takže ten úžasný labrador v titulní roli mě nakonec přemluvil ke třem hvězdičkám. Kdybych se však zaměřila na scénář a kvalitu hereckých výkonů, šla bych s hodnocením níž. (50%) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako čistokrevná komedie tento film rozhodně nefunguje, spíše tak do žánru rodinný bych jej zařadila. Nicméně, to je ten nejmenší problém. Mnohem horší jsou velice špatní hlavní herci a špatný scénář. Film jednoznačně zachraňuje a táhne do průměru hlavní psí labradoří představitel, který je naprosto úžasný. ()

Reklama

Reklama