Reklama

Reklama

Incorporated

(seriál)
Z natáčení
USA, (2016–2017), 7 h 13 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Peter Nashel

Hrají:

Sean Teale, Allison Miller, Julia Ormond, Dennis Haysbert, Damon Herriman, Aaron Poole, Lucius Hoyos, Elizabeth Whitmere, Demore Barnes, David Hewlett (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Svět se změnil. Lidský život už skoro nic neznamená a všechno okolo nás ovládají obří korporace, které jak se zdá mají neomezené zdroje a neomezenou moc. To se ale nelíbí Benu Larsonovi (Sean Teale), který se musí pod falešnou identitou do jedné takové společnosti infiltrovat, aby zachránil ženu, kterou miluje. (topr harley)

Recenze (5)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavě vypadající seriál, který nechá diváka nahlédnout pod pokličku megakorporací budoucnosti. Seriálovému divákovi se určitě jako první vybaví tematicky podobný Continuum, jen s tím rozdílem, že Incorporated se v budoucnosti odehrává celý. Pilot určitě zaujme skvělou vizuální stránkou. Prachy jsou v tom skutečně vidět a proto zamrzí, že je to ve výsledku zase takový ten Syfy standard. Možná mírný nadstandard, ale pořád v tom vidím ty prvky současné Syfy produkce a to jest především nezáživný scénář a ploché postavy. Obsazení je na poměry Syfy rozhodně na výši a jednotlivé charaktery si člověk aspoň zapamatuje, ale až na pár scén Incorporated zanechá diváka naprosto chladným. Nehledě na to, že ústřední postava není kdovíjak sympatická a tak spíš seriál stojí a padá na těch vedlejších. Vyzdvihnout musím zejména Allison Miller v jedné z hlavních rolí a klasicky perfektního Davida Hewletta, který však dostal jen menší štěk. Jako ještě druhou zakončující sérii bych klidně zvládl, seriál končí dost otevřeně, ale mám takový pocit, že potenciál se i v té první sérii docela vyčerpal. Je to prostě průměr, který z hlavní vyšumí dřív, než ze sebe vykoktám Incorporated. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

První 3 díly se hodně zvolna rozkoukáváme... Další tři se to už nějak srozumitelně rýsuje... Není to žádná akční jízda, spíše takový pomalu budovaný thriller, ale prostředí je fajn, sci-fi prvky taky, herci jsou slušní, takže uvidíme... Zatím to sleduji... 61% ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Výprava je dosť nákladná,ale najväčší trapas sú herci na čele s Sean Tealom,ktorý má stále ten istý výraz v tvári,čo som dosť ťažko zvládal počas celej 1.série. ()

MartyZcz

všechny recenze uživatele

První epizoda | 63 ℅ |- klasická Sci-fi která mě prvním dílem až tak nezaujala, uvidíme co nám poví další díl. ()

Jouzi.Ef

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší, ale takovýto "ať se stane cokoliv, hlavní hrdina přežije", brzy prokouknete a to je vždycky zárukou nudy a možná i právě proto si také (paradoxně) nepřeju nic jiného, než aby ho už konečně chytili, odhalili a zlikvidovali, ale to se bohužel asi nikdy nestane. Jeho chování mi přijde nanejvýš sobecké, bezohledné a vlastně si myslím, že je to jeden z největších záporáků v celém seriálu. Bohužel tím vzniká další paradox, a to že hlavní postavu hraje opravdu špatný herec - na mě se takhle někdo jen podívat, tak čuchám grázla na sto metrů a rozhodně mu bezmezně nedůvěřuji jako postavy v tomto seriálu a už vůbec mu nesvěřím svou vlastní firmu... ale nebylo to nejhorší, všichni pod 15 let nechť si hvězdu přidají. ()

Reklama

Reklama