Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řeka vyplaví mrtvé tělo studentky z Ukrajiny, která přišla na Slovensko prostřednictvím studijní agentury. Zavražděná dívka nikomu nechyběla, i když už měl její pobyt dávno skončit. Do vyšetřování se pouští elitní detektivové a postupně se dostávají na stopu organizovaného zločinu, který sahá od drog přes pašování lidí až k únosům a vraždám... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenská odpověď na severské kriminálky - temnější, drsnější, vizuál solidní. Nepamatuji si, kdy ve slovenském/ českém filmu hráli dva uvěřitelní ranaři - klobouk dolů před Koleníkem a Maštalířem. Plný počet hvězd dávám za to, jak jsem mile překvapen co se na Slovensku je schopno vytvořit ( poslední trochu moderní krimi byla druhá řada Kriminálky Staré město ) ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inspirace severskou krimi je zřejmá, parafráze na Broen do očí bijící (noční záběry na most /město, Porsche jednoho z hlavních kriminalistů, celková atmosféra, hudba...). Zde tolik kritizovaný střih mě až tak moc nesral, herecké výkony (i ty ve vedlejších rolích) taky ne. Po prvním dílu je brzy psát cokoliv dalšího. Osobně si ráda počkám na Jiřího Bartošku v roli mafiánského bosse. Zatím rozhodně lepší průměr TV tvorby. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl na TV Prima-zatím má slušný rozjezd. Krimi-seriály inspirovaný- v dobrém slova smyslu- (nejen) skandinávskými vzory ... . Proto 1.díl= 4 * a 64 % . Jsem zvědav na další epizody. ()

minusha97 

všechny recenze uživatele

Je tam nejaká myšlienka, je tam nejaký nápad a určite sa táto epizóda zaraďuje k lepšej polovici slovenskej seriálovej produkcie. Vďaka peknému a očividne drahému kabátu sa to zatiaľ dá celkom stráviť, jediné, čo mi vadilo bolo veľmi pomalé tempo netypické pre tento žáner. Dúfam, že sa to časom rozhýbe, lebo inak budem zaspávať u televízora. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hneď prvý diel to rozbehol vo veľkom štýle. Na slovenský seriál husto nad priemer. Človek sa rýchlo zorientuje v tom. Dej sa kruto rozbieha a postupne naberá na otáčkach. Postavy sa vykresluju - ich charaktery a temperament. Jeden drsný agresívny testosterón a druhy jemný a rozvážny testosterón. Som nadšený to seriálu ()

Reklama

Reklama