Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Nora a Maxa, ktorí sa postavili proti sebe, pokračuje. Bývalá veliteľka policajnej jednotky Zora Ballová (Kamila Magálová) je stále na dôchodku a Maxo dostane nového prísneho šéfa. Do vyšetrovania sa mu navyše pletie kolegyňa Hana (Zuzana Kanócz) z finančného, ktorá používa nekonvenčné metódy... Noro (Ján Koleník) sa po odchode z polície stal Slančíkovou pravou rukou a stojí na opačnej strane zákona. S Maxom ho opäť spojí prípad explózie v hale, v ktorej sa nájde nelegálny tovar a zopár mŕtvol. Maxo z čiernych obchodov podozrieva Slančíka (Jiří Bartoška) a chce ho konečne dostať, no teraz na jeho strane stojí skúsený Noro, ktorý prácu polície až príliš dobre pozná. Snaží sa chrániť nielen Slančíka, ale aj Lenu (Rebeka Poláková) a malého Danka, no situáciu mu komplikuje Slančíkov obľúbenec, tajomný Riky. (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím trochu zmatené, nepřehledné a bere si to spíš to horší z první řady, která začala daleko fantastičtěji. Vyprávění místy nezáživné, ale hvězdy dávám za naději, že se to rozjede do svého potenciálu. Koneckonců posledních patnáct minut bylo hodně dobrých a vtáhlo do děje. ()

jjemi 

všechny recenze uživatele

Konečně seriál, který má tempo, složitější, ne zcela předvídatelnou zápletku,pod povrchem kypí emoce. Maštalír uzrál a stejně jako v Čáře je hlavním tahounem. Koleník je zatím mdlý - buď si scénarista neví rady nebo ... Těším se na další díly. ()

Reklama

Reklama