Reklama

Reklama

Za sklem

(seriál)
  • Slovensko Za sklom
Trailer
Slovensko, (2016–2019), 25 h 56 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Martin Rau

Hrají:

Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Kamila Magálová, Milan Ondrík, Rebeka Poláková, Jiří Bartoška, Ľuboš Kostelný, Adam Jančina, Jaroslav Mottl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Tibora Maxovského a Norberta Višvádera, ktorých boj za spravodlivosť nakoniec postaví proti sebe. Po brutálnej vražde kolegu sľubujú vdove, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Vyšetrovanie postupne odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Snahu elitných policajtov usvedčiť páchateľov komplikujú neobmedzené financie a prepojenia organizovaného zločinu až na najvyššie miesta. Na začiatku je dôvera, no neskôr pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. (TV JOJ)

(více)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (7)

Epizoda 1 (2016) (S01E01) 

Inspirace severskou krimi je zřejmá, parafráze na Broen do očí bijící (noční záběry na most /město, Porsche jednoho z hlavních kriminalistů, celková atmosféra, hudba...). Zde tolik kritizovaný střih mě až tak moc nesral, herecké výkony (i ty ve vedlejších rolích) taky ne. Po prvním dílu je brzy psát cokoliv dalšího. Osobně si ráda počkám na Jiřího Bartošku v roli mafiánského bosse. Zatím rozhodně lepší průměr TV tvorby. ()

Epizoda 2 (2016) (S01E02) 

Druhý díl oproti prvnímu jakoby ztratil drive, utahanost se táhla celým dílem a zatím mě víc než to, kdo je vrah, zajímá to, co hodlají tvůrci narvat do dalších x dílů. Kdo si počká, ten se dočká a já čekám na Barťáka, tak snad se to úplně neposere do té doby, než se zjeví. ()

Epizoda 3 (2016) (S01E03) 

U třetího dílu jsem 4x usnula. To asi mluví za všechno... ()

Epizoda 4 (2016) (S01E04) 

Zdlouhavé až běda, plné směšných momentů, které tvůrci zachraňují pěstěnými těly vyšetřovatelů (čti: ve chvílích, kdy je to fakt trapný až běda, se jeden z poldů začne svlíkat /převlíkat/polonahej prát apod., čímž tvůrci odvedou pozornost od evidentně jalových situací). Plus tohoto dílu vidím v nástupu Jiřího Bartošky na scénu, takže tomu další šanci prostě dát musím. ()

Epizoda 5 (2016) (S01E05) 

Vůbec ne špatný díl. Dokonce jsme chvíli uvažovala o čtyřech hvězdách. Otázkou je, co bude dál... ()

Epizoda 6 (2016) (S01E06) 

Absolutně zbytečný díl (čti: o hovně). Jedna hvězda za výraz "kukláči" (viz. oficiální text TV Joj). ()

Epizoda 7 (2016) (S01E07) 

Vůbec nechápu, proč to má tolik dílů, když se ve dvou třetinách seriálu hovno děje. ()

Reklama

Reklama