Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Diskuze

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Úplně nechápu na co pánové Murphy a Falchuk natáčeli jednu a tu samou sérii dvakrát, protože tohle je prakticky jen kopie první série s názvem Murder house, jen na místo domu tu máme hotel, jinak vše funguje stejně. Někdo v domu nebo hotelu násilně zemře a bude tam pak na věky strašit, přičemž si pánové opět zvolili ten zvláštní systém, jak takový posmrtný život vypadá. Ducha totiž nerozeznáte od živého, jelikož má stejná omezení jako živí (je hmotný, může být zraněn, může cítit bolest, může mít sex, atd.) jen s výjimkou toho, že nestárne a nemůže znovu zemřít. V Murder house byla pravidla porušována i tak, že někteří mrtví si opouštěli dům, který podle definovaných pravidel (později zmíněných) opustit nemohli, tady jsme naštěstí ušetřeni alespoň tohoto nesmyslu, stejně ale nechápu, jak někdo může natočit a vypustit seriál tak moc plný chyb. Příběh celé této série šel prakticky shrnout do takových šesti epizod, zbytek byla jen nuda a tlachání o ničem, většinou opět o tom, jak je ten (nebo ta) krásný či jak již nemá smysl v tomto světe žít, protože dotycného nikdy nemá rád. Nejvíce absurdní však bylo to, že si tam někteří herci střihli hned dvě role a to potom, když je jednou zabili. Páni režiséři si asi myslí, že změna účesu a chování dokonale postačí, aby si divák ničeho nevšiml. Asi také úplně nerozumím chování postav, kdyby mě někdo zabil a já se mohla vrátit zpět a zabít ho také, tak to určitě udělám (a pak bychom se v nesmyslném, absurdním světě pánů režisérů Murphyho a Falchuka mohli oba zabíjet stále dokola), tam ale dané postavy takto vůbec nejednaly, jen přišly dotyčnému, který je zamordoval vynadat, jaký je to zmetek, že si je dovolil prohodit oknem z desátého patra nebo uvěznit a nechat vysát upírkou, opravdu nepochopitelné. Také Evanu Petersovi role vyšinutého sériového vraha viditelně nesedla. V první řadě by si ale oba pánové měli zvolit jiné scenáristy, protože těm stávajícím nejen, že už došly nápady, ale oni s žádným rozumným prakticky ani nikdy nepřišli. Je skutečně zarážející, že tolik lidí, kteří se na scénáři podíleli dokáží vymyslet jen něco tak ubohého. Uvažovala jsem o odpadu, protože oba tvůrci jsou zkrátka neponaučitelní (díky čemuž kvalita celého seriálu sérii od série klesá), ale za sympatický výkon Lady Gagy a Wese Bentleyeho jednu hvězdu dám, jinak ale celý tento příběh neměl žádný smysl, jen trapný krvák. Za shlédnutí tedy stále stojí pouze druhá série.

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Zatím jsem viděl první dva díly a celkem se mi to líbí.Rozhodně lepší,jak celej hotel.Jediný,co mi trochu vadí je to vyprávění,ten televizní pořad.

na příspěvěk reagoval Fyffy2000

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Byl jsem celkem fanda tohodle seriálu,ale tahle série se mi moc nelíbila.Přišlo mi to hodně drastický a úchylný.Viděl jsem asi prvních 5 dílů a pak jsem s tím skončil.Ale je to v červenym,tak pořád přemýjšlim,jestli tomu mám dát druhou šanci.

na příspěvěk reagoval Abes, Fyffy2000

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

Pilda17

Pretože zomrela na hotelovom pozemku. Tá ulička patrí k hotelu a rovnako aj chodník pred ním. Johna chytili policajti asi 50 cm od toho chodníka, takže zomrel mimo objektu.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Dokoukano, kazdopadne mi lezi v hlave jedna otazka. Proc duch Sally byl v hotelu, kdyz umrela pri seskoku z okna? Tudiz mimo hotel? Nebo mi jen neco malo uniklo. John kdyz umrel pred hotelem, mohl se tam ukazat jen jednou rocne.

na příspěvěk reagoval Marceloo

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Konečně se blížím ke konci, poslední dva díly a hotovo. Zatím ale nadmíru spokojenost, pěkně se to ke konci zamotalo, Asylum je pořád asi jinde, ale přesto se Hotel svou kvalitou hodně přiblížil.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Lady Gaga se vrací do seriálu American Horror Story! Uvidíme ji i v šesté sérii.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Mimochodem, objevila se spekulace o námětu šesté řady. Kdyby se potvrdila, tak by mi to asi ani nevadilo. Zní to zajímavě.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

coinneach

Pouze tuto noc se objeví Jeffrey, Zdoiac, Aileen a další. Je pravda že nejen tohle bylo příliš matoucí. Nevím jestli máme jako diváci předstírat že to tak být mělo :D Tuhle řadu jsem dokoukal jen díky setrvačnosti.

Uživatel Abes smazal svůj příspěvek.

coinneach

coinneach (hodnocení, recenze)

Může mi někdo objasnit význam Ďáblovy noci? V posledním díle to vyznělo, jakoby pouze tento den mohli živí vidět duchy v hotelu. To ale nekoresponduje s kompletním děním v celé sérii. Jsem zmatený:)

na příspěvěk reagoval Abes, Abes, Lenka_J

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

No ja som rád, že to konečne skončilo. Pár svetlých momentov tam bolo, ale inak žiaden zázrak. S01-80%, S02-90%, S03-70%, S04-75%, S05-60%

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Steny94

Jediné co se dostalo na povrch je zmíňka o časovém období, jež by se mělo odehrávat v dvou časových liniích. Přítomnosti proplétající se s minulostí. 

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Chen

PIDI-SPOILERY: Ryan mě s těmi svými nepravdivými spoilery začíná štvát... "Nikdy v seriálu nechci upíry"... Boom, 5. série... "V každé sérii se bude střídat časové pásmo"... Boom, 5. série - přítomnost / 6. série - přítomnost....

na příspěvěk reagoval Steny94, Chen

Napp

Napp (hodnocení, recenze)

(Spoiler k finále) Podle mě se mělo skončit se smrtí Liz, tahle série mě strašně zklamala! Od pilotního dílu jsem čekal skvost a dostal jsem sérii v podstatě bez děje a bez postav, kterým bych mohl fandit - a co hůř, bez hororu :D Tak jenom doufám, že se Ryan zbavil svých tajných choutek a teď se konečně vrátí s něčím smysluplnějším! Nutno dodat, že i Scream Queens se mi líbily víc! 

veeronika

veeronika (hodnocení, recenze)

Jak prosím víte že dvanáctá epizoda je poslední? Na serial zone píšou že 20 ledna má být poslední,třináctá...

na příspěvěk reagoval Yoda sama, Leeslie

hrozd

hrozd (hodnocení, recenze)

Jak to bylo s tím démonem závislosti a proč Sally zašívala oběti do matrací?

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama