Reklama

Reklama

American Horror Story - Roanoke

(série)
TV spot 1
USA, 2016, 6 h 39 min (Minutáž: 37–43 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Cuba Gooding Jr., Angela Bassett, Lily Rabe, André Holland, Wes Bentley, Kathy Bates, Cheyenne Jackson, Denis O'Hare, Evan Peters (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Matt a Shelby se po prodělaném traumatu přestěhovali do Severní Karolíny. Koupili zde dům z konce 18. století. Brzy se v něm však začnou dít podivné věci. A to je teprve počátek... (TV Prima)

Diskuze

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Od předchozích tří příšerných serií je vidět zlepšení, které ale bohužel trvá jen do pátého dílu (prvních pět dílů je mezi čtyřmi a pěti hvězdami), pak tvůrci opět všechno zmrví a totálně tím pohřbí vše, co v předchozích pěti dílech vybudovali. Druhá polovina seriálu je opět naprostá katastrofa, přičemž nejhorší je poslední díl, to je už vyloženě odpad. Asi nejvíce mě dostalo, když tam některé postavy pobíhaly s tím, že hledaly telefon, přičemž jeden držely v ruce. Nechápu, proč si prostě nezavolaly pomoc tím telefonem, na který vše natáčely... Jak nízkou inteligenci musí někdo mít, aby ho tohle napadlo natočit a potom pustit do televize. Přijde mi, jako kdyby každou půlku točil někdo úplně jinej, je to diametrálně odlišná úrovneň, první polovina skvělá, druhá odpad. Opravdový Odpad je ale hlavně ten, kdo psal scénář ke druhé půlce seriálu, protože stále nevěřím tomu, že to byl ten samy člověk, který navrhl první polovinu. Jelikož se tedy tvůrcům povedlo zpackat i něco tak nadějného, tak opět hodnotím dvěmi hvězdami (první polovina 4,5, druhá odpad).

na příspěvěk reagoval Mr.Bulanek

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

První pět dílů výbornejch,následujících pět hrozná slátanina.Nebral jsem to už ani jako AHS.Přemejšlel jsem jestli tomu mám dát 2*,ale nakonec dávám 3 ze slušnosti.Jsem totiž celkem fanda AHS.A navíc to nebylo zas tak hrozný,jako Hotel,kterej jsem bohužel ani nedokoukal.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Kurva co mel ten 7 dil znamenat? Tohle nekdo silne posral, dle hodnoceni me ceka muceni na zaver. Pritom prvni polovina byla top a ukoncit to, tak neni o cem. To neni prace jednoho cloveka co?

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

Najhoršia seria AHS...myslel som si že to bude lepšie ako Hotel prvých 5 dielov to aj tak vyzeralo ale od 6 dielu to išlo dole vodou nuda nuda nuda...35 %

 (hodnocení, recenze)

Do 5 dielu to bolo perfektné,ale od 6 omg to čo bolo totalna nuda otras!a to nehovorím o tom finále totalný odpad!!

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Přesně hotel patří  k těm nejlepším sériím AHS . Byl pěkně natočen a bylo viděť , že si s tím dali práci. Mě se taky hodně líbil i přes počáteční pochybnosti. To tento Roanoke je úplně někde jinde. Nejhorší série, která je špatně propracovaná a ta rádoby reality show působí jak trapná fraška plus k tomu tak příšerná kamera a vše plné příšerného klišé, které je tak lacině natočené, že zkombinovali více hororových stylů dohhromady a vznikla z toho takhle laciná podívaná,  která opravdu AHS nevystihuje. 

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tím, že první polovina byla povedená, nehrálo se jen na efekt, ale pak se to klasicky zvrhlo a stala se z toho zběsilá brutální jatka na úrovni série Hotel (která mě neoslnila). Jinak, máte nějaké nápady, co by mohlo znamenat tohle video, které zveřejnili tvůrci?

na příspěvěk reagoval Larrysbride, Bonaparte.

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

První půlka této série se myslím povedla, to, že to je jako My hunted haus, je super, nejspíš to má právě tak vypadat, neřekla bych, že je to "okopírované", inspirovali se tím, a to se povedlo... ovšem od toho zvratu už je to slátanina...jak už zde píše víc lidí, koukám na to už ze setrvačnosti..jako devátý díl už je fakt brutální haluz, vlastně i nuda...a jsem zvědavá, jak to celé uzavřou..jsem fanda AHS od začátku a pořád doufám, že ještě nějaká boží série přijde

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako tadle série je tak 3/5 pro mě tak střed v těch sériích 

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

OlieM

To jsem si říkal až do toho "zvratu". Teď si jen říkám jestli nejsou tvůrci na drogách... takhle to posrat...

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Allord , ColorkaX

Nejlepší sérií je bezpochyby Murder House, což tvrdím jako zdejší hororový expert. My Roanoke Nightmare se mu během úvodních dvou epizod atmosfericky více než příblížilo a svou hororovostí ho dokonce i předčilo, jenže poté série spadla do průměru a fanouška kvalitního hororu, neřkuli přímo hororového odborníka jako já, již příliš nezaujme. Nové díly již sleduji spíše z povinnosti. Naopak Gagu lze považovat za nejsilnější vedlejší postavu a je tedy škoda, že zatím dostala tak málo prostoru.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Allord

To nevadí, že nesouhlasíš každý nemůže mít stejný názor na věc. Mě se Hotel líbil více. Byl více propracován, tohle mě příjde už ohrané. Nic nového to v podstatě nenabídne. Vše už tu bylo. Je to jako nějaká rekapitulace všeho. Podobný je  My Haunted House - seriál, jak jsem psala ten styl vyprávení je totožný. Akorát nejde o jeden scelený příběh,ale každý díl je jiný, ale společný jmenovatel jak je v názvu je strašidelný dům. Také se mě to ze začátku zdálo super, jenže pak mě to přestalo bavit úplně jelikož to bylo stále stejné. A tak jsem to odebrala také z oblíbených :) A jinak L. Gagu bych v tom AHS teď nepoznala, až když byla úplně zblízka tak potom jo. V Hotelu byla lepší  o dost a tam se mi také líbila ta role ji sedla . To co hraje teď, je nevýrazné.

na příspěvěk reagoval Psychor

Allord

Allord (hodnocení, recenze)

ColorkaX

S tím nesouhlasím. Tahle série je možná vůbec ta nejlepší (vedle Asylum) z celého seriálu. Je fakt, že dějově je to hodně zmatené a nesmyslné, ale je zábava se na to dívat. Skvělá atmosféra, hororové prvky, nápady... těžko bych za tenhle seriál hledal nějakou náhradu. Odpad byla snad jen předchozí série Hotel, z velké části za to mohla Gaga. Trochu jsem se bál, že zprzní i tuhle sérii, když se vrátí v roli sexuchtivé víly Análky, ale zatím ji tam moc necpou, takže pohoda.

na příspěvěk reagoval ColorkaX, Psychor

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

V nejlepším se má přestat a když už došly nápady tak o to víc. Pak se stane ,že se to hodně kopíruje a koncept AHS se ztrácí, že to ani nevypadá jako AHS, ale zcela jiný seriá,l což je špatně, jelikož v předchozích dílech si to drží linii AHS jak má, ale tady se stala chyba a možná je to způsobené tím ,že došly nápady a tak z toho udělali guláš všeho a navíc mě příjde, že to celkem odflákly, když se podíváte na předchozí série je to zcela jiná káva. A navíc tento styl vyprávění je okopírován ze seriálu My haunted  house, kde sice jde o různé povídky o strašidelných domech, ale styl vyprávění je totožný. Ze začátku to možná pobaví napětím, ale časem zjistíte, že je to stále dokola . Plakát je jiný než celý seriál ,ale to je běžné. Když vidím ten plakát tak mě hned napadne co originálního by mohli natočit místo onoho patosu. Něco jako fantasy horor to tu ještě nebylo v AHS, ale to by dalo mnohem více práce než tohle co tu již bylo.

na příspěvěk reagoval Allord

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Nejsem si jistá, ale osobně si myslim, že to nejde, protože ještě není celá serie venku, takže můžeš zatím hodnotit jen vyšlé díly. Asi. :)

Teringer

Teringer (hodnocení, recenze)

Chen

Tak to ráda slyším! Bála jsem se, že seriál začne pomalu upadat, jelikož poslední dvě série mě úplně nenadchly, ale Roanoke mě fakt baví. :)

dubinak

dubinak (hodnocení, recenze)

nirvana91

Doufala jse, že v druhém díle už to napraví, když odhalili podtitul. Ale fakt mě zklamali, že tentokrát bez znělky.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Máte někdo informace v cz o této "události" nebo prostě tom domě? :)

Reklama

Reklama