Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shelby se v lese stane svědkem děsivého rituálu a přivolá na pomoc policii.  Matt krátce na to objeví v domě tajný sklep. Najde v něm videozáznam, který ho vystraší… (TV Prima)

Recenze (14)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmoška zatím drží, ale začínám mít po předchozích zkušenostech starost o to, aby tam tvůrci nenarvali zase až přespříliš motivů. Po druhý epce bychom tam tedy měli jakési rituální sektáře, prasoboha nebo co to bylo za WTF, duchy sestřiček a (ne)imaginární kamarádku. To se ještě dá, ale snad se to ještě neznásobí. Logika chování postav na hraně (dokumentární vsuvky slovně dovysvětlují sporná rozhodnutí, že se ještě jakž takž dají chápat). ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto hororový expert mám po druhé epizodě definitivně jasno. Kdyby tvůrci upustili od nesmyslných dokumentarních prostřihů, které vytvářejí atmosferickou disharmonii, mohli jsme právě sledovat jednoznačně nejlepší sérii celého American Horror Story. Intenzivní mrazení v zádech. Střih. Obyčejná duchařská talk show. Kontrast je zjevný. Výpovědi herců možná zajímavým způsobem dokreslují celý příběh, avšak pro hororový žánr se zvolená forma absolutně nehodí. Fotbalovou terminologií se jedná o vlastní gol. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže kde jsme to skončili............ Ryan Murphy se vrátil s šestou řadu American Horror Story a počáteční díl se jak jsme u něj zvyklý povedl. No a druhá epizoda v tomto trendu pokračuje. Murphy zase již od počátku navazuje skvělou atmosféru. A jak již bylo řečeno u předchozího dílu tato série se pomalu stává nejmrazivější sérii celého seriálu. A on i divák má o ty hrdiny strach. I když vzhledem k tomu, že hlavní tři postavy šesté řady jsou asi nejsympatičtější postavy které jsme kdy mohli v American Horror Story vidět to jistý smysl dává. Celé série se svým komornějším stylem vrací ke stylu první řady. Vzhledem k tomu, že nám do konce šesté řady zbývá ještě osm epizod stačí jen doufat, že se to časem nezhorší. A časem to možná tato série dotáhne na jednu z nejlepších ba či kompletně nejlepší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda šesté řady šla ve stopách té první, ale už teď mi dokumentární vstupy, které na mě ještě v minulém dílu působily osvěžujícím dojmem, začaly dost vadit. Vždycky, když se mi podařilo ponořit do rozhodně zajímavého děje, tvůrci mě necitlivě vrátili zpět do reality, a to mě štvalo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shelby s Mattom objavia v lese horiaci totem a rozhodnú sa požiadať o policajnú ochranu. Do domu prichádza aj Leeina dcéra Flora, ktorú po rozvode privezie jej otec. Tá sa ihneď v dome spriatelí s Priscillou. Lee si myslí, že sa jedná o imaginárnu kamarátku, ktorú si jej dcéra vymyslela kvôli rozvodu. Matt sa prebudí na zvonenie telefónu a to čo uvidí, mu vyrazí dych. Zalarmuje strážnika pred domom, ten však v dome nič nenájde. Matt a Shelby zbadajú na dvore postavu, ktorá ich zavedie do pivnive na záhrade a vďaka videu, ktoré tam objavia sa dozvedia o histórii domu, v ktorom zmizla mladá rodina a v ktorom dve sestry prevádzkovali opatrovateľskú službu pre seniorov, o ktorých nikto nestál a polícia ich obvinila z vrážd piatich seniorov. Sestry však rovnako ako mladá rodina zmizli. Lee sa obáva, že príde o dcéru natrvalo a tak ju dovozie do domu bez vedomia otca. Shelby mu oznámi, že Flora je u nich a presvedčí ho, aby Lee nežaloval za únos. Keď však chcú Floru nachystať, aby si ju mohol otec odviesť, nemôžu ju nájsť. Zatiaľ sa dej vyvíja nádejne a nebyť prestrihov na formy dokumentu, mohlo to byť ešte lepšie. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím až po zhlédnutí této série, protože po 1. jsem si ještě neudělala názor. Dost mi to připomínalo Paranormal Activity a Záhadu Blair Witch. Ale po zhlédnutí této série musím říct, že to na mě udělalo kouzlo i ve dne a kterýkoliv horor se s tím nedá srovnávat. Už chápu tajnůstkářství ohledně této série. Museli jsme si sice počkat, ale nakonec to stojí za to! Je to napínavé, tajemné, atmosféra, by se dala krájet a hudba to pěkně podtrhává. Musím pochválit i herecké výkony herců bez nichž by to nebylo ono. Akorát nechápu, že u těch rozhovorů je mluví pokaždé někdo jiný (dvojník), ale asi to má nějaký význam. Také musím pochválit skvělou srozumitelnost. Dívala jsem se na tento díl ještě bez titulek a ani jsem je nepotřebovala a všechno jsem stihla pochytit. Jestli se to bude takhle vyvíjet i nadále, tak nemám důvod své hodnocení snižovat. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mluvící hlavy jsou neskutečně otravné. Navíc celý ten koncept není vůbec strašidelný či znepokojivý. Lidi se chovají nesmyslně. K tomu ještě přibylo otravné děcko. O čem to vlastně je? O strašidelné barabizně, kde bivakují blbci? Dobře, nějaká mytologie baráku se tam rozvinula, ale všechno je netrpělivé, uhozené, směšné. 39%. ()

Denila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela slabší než první díl, ale pořád mi nedá spát kdo to vypráví. V rámci tématu mě napadly už nějaké varianty, tak uvidíme zda hádám správně; bohužel to je další kámen úrazu začínám předpovídat děj, takže napětí klesá spolu se zájmem. Ovšem jestli to má být opravdu vyprávění jejich budoucích já... tak se to opravdu nepovedlo. ()

Reklama

Reklama