Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během pátrání po Floře najde policie ohořelé tělo. Ukáže se, že patří Masonovi. A Matt zjistí, že Lee v noci na čtyři hodiny tajně opustila dům… (TV Prima)

Recenze (14)

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto hororový expert vyjadřuji znepokojení nad náhlým poklesem atmosferické kvality seriálu, k čemuž nepochybně přispěl fakt, že se první polovina epizody nesla téměř výhradně v již několikrát kritizovaném dokumentárním duchu a jakákoliv potenciálně napínavější scéna tak okamžitě vyústila v další studiovou výpověď. A nepotěšilo mě ani představení nových postav, především té s vlastní a nepříliš záživnou dějovou linii. Už nyní začíná Roanoke působit roztahaně a já si přeji, aby příběh umožnil co nejrychlejší návrat do interiérů domu. V opačném případě pro mě tato série zřejmě skončí mnohem rychleji, než bych po úvodních epizodách čekal. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže kde jsme to skončili......... Ryan Murphy se vrátil se šestou řadou a po dvou dílech to stále bylo skvěle. V tomto trendu pokračuje i třetí epizoda. Takže přes kopírák: Murphy si skvěle hraje s postavy i napětím. Diváka baví koukat se na příběh hlavních hrdinů. V tomto díle se opět dočkáme nápaditých zvratů. A jeden je opravdu podařený a vlastně nám vysvětluje důvod titulu celé této řady. V tomto díle jsme se dočkali trochu více těch paranomalních aktivit. A jedině snad Ryan Murphy dokáže s něčím takovým fungovat a nepůsobí to směsně. Do konce série nám zbývá ještě 7 dílů a zatím se to vyvíjí skvěle. A ten zvrat na konci- Murphy ty se vyznáš! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí epizodě jsem zůstal poněkud zmatený. Nepochopil jsem, proč se tvůrci odchýlili od původně nasazeného kurzu, tu ztrátu atmosféry přece museli zaregistrovat. Sotva jsem si po shlédnutí předchozího dílu postěžoval na dokumentární vstupy, dostal jsem jich ještě větší porci, tak už radši mlčím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri pátraní po Flore objaví polícia mŕtve telo jej otca Masona. Lee, Matt a Shelby objavia opustenú farmu a dvoch chlapcov, ktorý nevedia komunikovať, vyrástli v izolácii a sú zanedbaný. (ťažko sa pre ich opis hľadá vhodné pomenovanie). Do domu prichádza médium pán Škriatok a nadviaže kontakt so ženou s prezývkou Mäsiarka. Škriatok prisľúbi Lee pomoc pri hľadaní Flory za 25 tisíc dolárov. Zúfalá Lee na dohodu pristúpi...V epizóde sa dozvedáme viac o pôvode duchov v danej oblasti a motívoch ich konania. Osvedčený herci z predchádzajúcich sérii opäť nesklamali, avšak prítomnosť média v príbehu mi príliš nevoňala. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je jak na divadle. Na malém prostoru se točí postavy a pronášejí své monology či prkenné dialogy. Hlavně chudá, nehororová výprava je zarážející. Snad se brzy vyjeví propojení se 4. sérií...44%. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím, ať to nesklouzne k té klasické AHS vztahovce, jakou byla např. 5. série - spousta sexu, řešení vztahů a psychologie postav, ale příběh a atmosféra nikde. První dva díly byly atmosféricky luxusní, tady atmosféra ubyla ve prospěch řešení vztahů mezi postavami a nadbytkem dokumentárních prostřihů, bylo jich možná až moc. No, možná, že když se v epizodě objeví sex, stojí to za nic :D Každopádně horší díl než první dva. Jako série pořád na vysoké úrovni, pořád daleko před Freak show i Hotelem. ()

Denila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série se ubírá mizernou cestou. Uvidíme co dál, nicméně zatím zájem klesá. Stále nerozumím vyprávějícím, příběh má rychlý spád kdy vás ani medium neupoutá. Upřímně po skončení nemám ani nutkání říct "už aby byl další týden a další díl", protože vás vlastně ani moc nezajímá co bude, nenalákali ... ()

lusa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediné, čo mi vadí je, že musím čakať ďalší týždeň.. Mňa spôsob dokumentu naozaj baví, herecky je to silný nadpriemer a 40 minút nikdy nebolo kratších.. 5* ()

Arriane 

všechny recenze uživatele

Tahle série má na můj vkus až moc rychlý slet událostí, trošku přeplácané, proto hodnotím tak jak hodnotím, jinak se mi série prozatím dost líbí, tudíž dávám palec nahoru. ()

Milan.Nedwi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim jak ostatní ale pro mě zatím nejlepší díl. Dokumentární vyprávění už beru jako normalní věc která skvěle pomaha se lepe vcítit do pocitu postav v dané chvíli. Jinak propojení serialu s Coven a flashback Roanoke kolonie parada. Nemam co vytknout. ()

Reklama

Reklama