Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matt a Shelby se setkávají s Eliasem, který je seznámí s násilnou minulostí domu, a doporučí jim odejít. Začal krvavý Měsíc a duchové nyní mohou zabíjet... (TV Prima)

Recenze (10)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série American Horror Story se již dočkala svého čtvrtého dílu. A kvalitu si to pořád udržuje. Murphy pořád v divákovi udržuje tu chladnou a mrazivou náladu, která se táhne celou sérií. A navíc nás pořád překvapuje tím, že se může stát cokoliv. Z téhle série opravdu mrazí. Atmosféra postupně vrcholí každým coulem a opět se může stát cokoliv a diváka to úplně ohromí. Když Murphy tvrdí, že má v šesté epizodě přijít velký zvrat, co tedy bylo tohle? V šestém díle to bude muset být opravdu něco velkého, jinak totiž tohle nejde překonat. Seriál má již příští týden mít svojí první půlku za sebou, ale byla potvrzena už i sedmá řada. Murphy ať sedmá řada překvapí minimálně tak jako tato! ()

Denila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavnější než díl předešlý, ovšem říkám si že Gaga bez nějaké te "akce" prostě nevydrží.. asi ji nestačila celá 5. série, ještě třeba zahltit i 6 sérii. Co ale bylo pěkné tak ty tři první minuty s panem prasátkem. Jinak nic moc, při zabíjení sestřiček jsem vyprskla smíchy. Myslím si, že to dopadne jako s předešlými sériemi a za chvíli si člověk nevzpomene o co vlastně šlo a co se tam dělo. Nejlepší byla první série a zatím ji nepřekonali ani se ji nevyrovnali. ()

Reklama

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O chlup lepší jak minulá epizoda. Méně rozmlouvání před kamerou, což oceňuji, avšak atmosfericky stále nevýrazné. Zdá se, že tvůrci postupně rezignují na snahy o vystrašení diváka a hodlají upoutat jeho pozornost zejména prostřednictvím gore scén, které přidaly na intenzitě. Jakožto hororový expert zhlédnu během týdne hned několik obstojných lehce mrazivých krvavých vyvražďovaček a podobným způsobem směrovaná desetidílná série Roanoke by se mezi nimi bezpochyby zcela ztratila. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přidal jsem čtvrté epizodě hvězdičku, protože byla o něco málo lepší, než předchozí díl a jsem si jistý, že na tom má lví podíl omezení dokumentárních vstupů. Byl bych radši, kdyby místní čarodějnice čerpala svou moc pouze z Měsíce, ne že bych byl nějaký puritán, naopak, jen bych byl radši, kdyby se mě tvůrci pokusili vyděsit jiným způsobem. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jen člověk s plným břichem si může dovolit svědomí." Prolínání lidí a duchů nebylo/není dobře vyřešeno. Čtvrtá kapitola byla konečně malinko lepší, protože se tam tolik nekecalo do kamery. Návraty do minulosti byli blahodárné. Jinak si nemůžu pomoci...herecké výkony skoro všech stojí za starou belu. 53%. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama