Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá dívka Zoe je zdrcena, když zjistí, že trpí podivným postižením. (Disney+)

Recenze (7)

Gorehound 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam to spätne, po rokoch, ale perfektný seriál. Atmosféra, gore, erotika, svojskosť, nekorektnosť... Naviac natočené tak, že by mnohé filmy bledli závisťou. Skvelý štart tretej série. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V prvom momente mi vadilo, že herecké obsadenie je na 90% rovnaké ako v prvých dvoch sériach, nakoľko s mi vybavovali postavy a hlavne mená postáv ktoré tam títo herci stvárnili. Časom si však človek zvykne a pocíti aj istú nostalgiu za predchádzajúcimi sériami. Čo sa týka úvodu, ktorý sa odohráv v 18 storočí tak ten bol dokonalý, inak dej v prítomnosti predstavuje taký klasický úvodný diel série, opäť s prísľubom toho, že sa bude na čo pozerať. Hudba opäť skvelá. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pár wtf momentů (což v prvních dílech většinou bývá) to byla vážně špica. Nádherná Taissa Farmiga a Sarah Paulson mě zase ohromily a nemůžu se jich nabažit. Příběh mi připomíná trochu upíří deníky nebo nějakou podobnou slaďárnu, ale pokaždé, kdy někoho čaroděvky zabíjí nebo přišpendlí ke zdi, můj názor se mění. Taková teenagerovská, ale zároveň vysoce kvalitní podívaná, uvidíme co nám přinesou za další chod. ()

Reklama

Reklama