Reklama

Reklama

VOD (1)

Fiona se pokouší vyvést novou Nejvyšší z omylu návštěvou Stevie Nicksové. (Disney+)

Recenze (5)

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajúca Stevie Nicks,ktorú by som mohol počúvat celý den.Neskutočná poklona Ryanovi Murphymu za zakomponovanie tejto postavy do seriálu.Prečo ale vždy doplatí na všetko nevinná duša?!.__90% ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fiona a Marie spoja svoje sily v boji o prežitie čarodejníc proti lovcom. Marie ozrejmí úlohu Hanka a tak Fiona odstrčí Cornelliu od všetkých dôležitých úloh v Covene. Rovnako sa Fiona dozvie, odkiaľ pochádza nesmrteľnosť Marie a pokúsi sa s Papa Legbom ozavrieť dohodu, ten však dohodu odmietne, pretože Fiona nemá to o čo sa zaujíma - dušu.Fiona zoznámi Misty so Stevie Nicksovou. Madison sa rozhodne zbaviť sa Misty, pretože chce byť za každú cenu Najvyššou. Na túto úlohu si brúsi zuby aj Nan, ktorej schopnosti rastú každým dňom. Fiona spoločne s Marie ako obetu Papa Legbovi ponúknu Nan, pretože sa obávajú jej narastajúcej moci. Cornellia nachádza jedinú spriaznenú dušu v Myrtle. Zaujal hlavne spôsob, ktorým sa Madison vysporiada s Misty a černošský sprievod, ktorý ukázal úctu k mŕtvym týchto ľudí, ktorí si nad hrobmi spokojne za zvuku jazzovej hudby zatancujú. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chjo, teď mi zabíjej nějak moc oblíbenejch postav :C Samotný díl skvělý, plný šokujících momentů, ale jako celek trochu nudnější. Každopádně Stevie Nicks byla skvělým oživením. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama