Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě mladé Švédky přijíždějí na prázdniny do LA a ubytují se v hotelu Cortez, ve kterém se velice rychle začínají dít zvláštní věci. Než se dívky nadějí, skončí ve spárech a na mučidlech místní nerudné recepční Iris. Mezitím přichází na scénu další stálá obyvatelka hotelu, šlapka Sally. Sally má na svědomí život Donovana, Irisina syna, který se v hotelu v minulosti předávkoval. Sjetá Sally se zabila při pádu z okna a o oživení Donovana se postarala hraběnka, která z něj udělala upíra a svého milence. Nyní se hraběnka chystá prodat hotel Willu Drakovi, módnímu návrháři. Detektiv John Lowe vyšetřuje sérii vražd podle Desatera a do hotelu se dostává, když mu zavolá údajný vrah s tím, že se nachází právě v Cortezu. John v hotelu spatří svého pohřešovaného syna. Následně dojde k další vraždě, a protože John nechce ohrozit svou ženu Alex a dceru Scarlett, rozhodne se dočasně přestěhovat do hotelu Cortez. (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Lady Gaga byla obsazena do jedné z hlavních rolí. Pro film byla napsána píseň „Cheek to Cheek“. Poslední album Lady Gaga bylo nazváno „Cheek to Cheek“. (Epistemolog)
  • Koberec v hotelové hale má podobný vzhled a barvu jako koberec na chodbách hotelu Overlook – fiktivního hotelu z filmu Osvícení (1980). (Epistemolog)

Reklama

Reklama