Reklama

Reklama

VOD (1)

Nový majitel Will pořádá v hotelu módní přehlídku a pozve i Johna a Scarlett. Scarlett se spřátelí s Willovým synem a ten jí ukáže děti v rakvích. Je mezi nimi i Holden. Scarlett se do hotelu vrací, aby se přesvědčila, že to byl skutečně její bratr. Holden v hotelu opravdu žije, ale když to Scarlett řekne doma, rodiče jí samozřejmě nevěří. John následně vyslechne příběh Iris. O majiteli a staviteli hotelu jménem James Patrick March. March byl ztělesnění zla. Postavil hotel jako mučírnu a zavraždil v něm stovky nevinných lidí. Zároveň začal vraždit podle Desatera. Ale někdo ho udal a on spáchal sebevraždu. John spojí i jeho vraždy s případy, které řeší, a zjišťuje, že March má zjevně následovníka. Hraběnka si na přehlídce vybere jednoho z modelů a promění ho v upíra. Donovan se tedy musí spakovat a odejít. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda nám priblížila vznik a založenie hotela Cortez a jeho neslávnu minulosť, rovnako ako priniesla prvé nezhody medzi jeho obyvateľmi. Aj keď upíri nie sú mojou práve najobľúbenejšou témou (okrem Stokerovho Drakulu, pravdou ale je že tak skvelému príbehu je ťažké sa čo i len priblížiť) v AHS to aj vďaka hercom, na ktorých sme zo seriálu zvyknutý vyzerá zatiaľ veľmi nádejne. Bar v Corteze nápadne pripomína večery Jocka Torrenca v Osvietení, rovnako odmietanie alkoholu detektívom a tvorcom sa decentne darí ulahodiť fanúšikom tohto skvelého filmu a určite si prídu na svoje aj ostatní fanúšikovia dobrých filmov a seriálov. ()

Reklama

xxCat 

všechny recenze uživatele

Siouxsie And The Banshees, najmajstrovskejšie zábery na svete, bradatý hipster a do očí bijúca inšpirácia Kubrickovým Osvietením. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proti úvodní epizodě došlo ke znatelnému zlepšení, děj mi přišel mnohem zajímavější a příběh zakladatele hotelu se mi líbil velice velmi. Doufám, že budou tvůrci takto pokračovat i v dalších dílech. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)

Reklama

Reklama