Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastává Halloween a hotel Cortez slaví Ďáblovu noc, což je každoroční večeře pořádaná Jamesem Marchem. Zve na ni slavné sériové vrahy, ale jen ty, kteří jsou po smrti. Jeffreyho Dahmera, Zodiaca a letos i detektiva Johna. John nechápe, do jaké společnosti se dostal. Považuje všechny za herce a akci za nějaký hloupý vtip, ale pak hosté společně zavraždí muže, kterého jim přivede Sally. A nakonec je to i Sally, kdo Johnovi namluví, že všechno, co viděl, byl jen následek vypitého alkoholu. Alex si z hotelu odvede Holdena, ale poté, co jí doma vysaje psa, se s ním vrací do Cortezu a setkává se s Hraběnkou. Ta Alex nabídne, že ji promění, aby mohla být se svým synem, ale na oplátku jí musí sloužit. Alex nejdřív uteče, ale nakonec se podvolí. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát to bylo mnohem lepší, Devil´s Night mě potěšila, bavilo mě, že jsem dokázal poznat jednotlivé hosty dříve, než je hostitel představil. Zaujal mě i příběh hotelové pradleny a linie s Alex a Holdenem. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi dobre zvládnutá večera s Jamesom Marcheom, rovnako tak obeť Alex aby mohla ostať so svojim synom Holdenom. Táto časť stavila skôr na atmosféru a doplnená a skvelú hudbu potešila napriek tomu, že dej príliš nenapredoval. Potešilo aj zapracovanie skutočných vrahov do osadenstva hotelu Cortez. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama