Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex léčí malého Maxe, který leží v nemocnici se spalničkami a zápalem plic. Vypadá to, že nepřežije noc, ale když mu Alex dá svou krev, zázračně se uzdraví. Jenže se z něj stane upír, zabije rodiče a pak nakazí celou školu. John dostane padáka a následně se ocitá v hotelu v Sallyině náručí. Donovan bere Iris k Ramoně a dohodnou se, že Iris jim bude dělat špeha v Cortezu. Iris truchlí nad svým novým „věčným životem“ a Liz jí dodává sebedůvěru. Vše vyvrcholí, když do hotelu dorazí namyšlený pár. Iris se mu chce pomstít za to, jak se k ní chová, a udělá si z něj první živou večeři. Alex se jako guvernantka dětí stěhuje do Cortezu. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj v posledních dvou epizodách znatelně ožil, příběh Liz Taylor byl dost dobrý, jen mi není jasný účel dějové linie s šířením upířího viru ve škole. Co mám teď čekat? Buď město ovládnou upíři, nebo je naopak po zbytek série budou lovit, jinak fakt nevím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Halloweensky diel, v ktorom lekárka Alex vylieči malého Maxa tým, že z neho spraví upíra a on potom napadne svoju matku a neskôr v škole ďalšie deti, z ktorých dve sám premení. Donovanova mama Iris sa stáva Ramoninym človekom v hoteli Cortez, Alex sa zbližuje s Holdenom a John nevie, čomu má veriť. Pokračuje výborný výber piesní a AHS si naďalej uťahuje s tém citlivých pre americkú spoločnosť, násilie v škole je však pokazené tým, že malý Max sám premení ďalšie dve deti na upírov. Elizabeth je v predchádzajúcich epizódach spomenutá ako veľmi háklivá na zrod nových upírov a tomuto vyčíňaniu dieťaťa sa iba prizerala. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad jen škoda té dětské odbočky, která byla jen průměrná... Ale pak! Celá ta "Speechless" sekce! Wow, nevím snad jestli se někdo se Stefani poradil, ale tohle byla prostě tak moc Born This Way pasáž, o které jsem ani nevěděl, že na nic čekám! ()

Reklama

Reklama