Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hraběnka byla ve 20. letech těhotná a rozhodla se jít na potrat. Jenže ten tak docela nevyšel, protože její „syn“ přežil. Nyní ho ukrývá v pokoji 33 a smějí k němu jen vybrané osoby. Hraběnka se s Willem vydává do Paříže a Ramona a Donovan se toho rozhodnou využít. Ramona se chce zbavit dětí, které Hraběnka proměnila, ale nenajde je. A Bartoloměj jí uteče. Liz se mezitím zamilovává do Tristana a rozhodne se to Hraběnce říct. Doufá, že ji pochopí a dovolí jim být spolu. Hraběnka to samozřejmě nepochopí a zabije Tristana. John mezitím „přichází o rozum“. Opět vidí Holdena a tentokrát i Alex, ale ta mu později namluví, že to byl jen sen. Zároveň znovu udeří vrah z Desatera. John to nezvládá a opouští hostel. Doma ho kromě Scarlett čeká také Bartoloměj, kterého si omylem odnesl v kufru. Přestává věřit čemukoliv a neví, co má dělat. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj šesté epizody byl vcelku svižný, přestože se řešily hlavně vztahy a rodina. Samotná řešení byla naštěstí zajímavá, takže jsem se nenudil. Nejzajímavější bylo to, že tvůrci zazdili svoji vlastní školní zápletku, tak nevím, jestli virus vyšuměl, nebo se problém vynoří později. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť výborne zvládnuté prepojenie série s minulou, tentokrát prvou sériou. Potrat grófky sa odohral v dome, kam sa nasťahovala rodina z prvej série. Opäť sa ukáže, akou dominantnou je grófka a zase tak rezonuje myšlienka, či by nových upírov zo školy nechala po ich prerode malým Mikeom pobiehať voľne po svete. Zaujal aj vzťah Tristana a Liz a ukončenie vzťahu grófky s Tristanom. Na druhej strane John, Holden a ich mamička začínajú nudiť, napriek tomu si seriál udržuje pomerne dobré tempo. ()

Reklama

Reklama