Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hraběnka připravuje svatbu s Willem a zároveň se vrací k Donovanovi (krom toho se ještě schází s Valentinem a Natashou). Dohodnou se, že jakmile Hraběnka zbohatne, začnou likvidovat své nepřátele. Donovan naoko hraje na obě strany, čímž do hotelu naláká Ramonu. Ta se místo smrti Hraběnky dočká uvěznění v uzavřeném křídle hotelu. Po svatbě ji velice rychle následuje Will, který v její společnosti dlouho nepřežije. Alex nachází partu dětí, které se kvůli ní proměnily v upíry, a snaží se je odvést do Kortezu, ale marně. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se v devátém dílu rozhodli pro návrat k podstatným záležitostem, jako je dlouho odkládaná pomsta. Paradoxně se vracejí i k méně podstatné záležitosti, a tak se po třech epizodách vrátili upíří školáci, kteří mě sice nebaví, ale zajímalo mě, proč se vůbec v sérii vyskytli. Stále to nevím. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Grófka a jej svadba s Willom je ústrednou témou epizódy. Donovan sa opäť nechá oklamať grófkou a pomôže jej uväzniť Ramonu, ktorá má prichystané prekvapenie aj pre svojho manžela Willa, s ktorým jej pomôže exmanžel March. Po predchádzajúcich dvoch častiach mierne uvoľnenie napätia a dej sa sústredí na hlavnú dejovú líniu, uvidíme akú úlohu v príbehu ešte zahraje Valentino a školáci. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen jediná poznámka.... Proč má Stefani přelepené bradavky těmi hvězdami ?! To tak moc chtěli zabrat její dvojčata, ale s nipples by to bylo nepřístupné? Gaga by s tím neměla problém a působilo by to přeci jen přirozeněji.. ()

Reklama

Reklama