Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hotel Cortez projde po smrti Hraběnky a Willa rozsáhlou proměnou. Liz a Iris hotel zrekonstruují a Liz začne vést Willovu oděvní firmu, aby měl hotel peníze. Následně Liz zjistí, že umírá na rakovinu, a nechá se zavraždit obyvateli hotelu, což jí umožní shledat se s Tristanem. Cortez zároveň propaguje médium Billie, a hotelu se tak dostává nežádoucí pozornosti. Billie se chce spojit hlavně s Johnem, ale ten už je mrtvý a do Cortezu se vrací jen v Ďáblovu noc. Jenou tam Billie vezme a on a ostatní vrazi ji přinutí, aby se z Cortezu stáhla. John už sice hotel navštěvuje jen jednou ročně, ale Alex a Holden v něm žijí a jediná Scarlett vede normální lidský život za jeho zdmi. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda piatej série AHS bola obrovským sklamaním. Úvod, v ktorom sa Liz a Iris pokúsili obnoviť prevádzku hotela bol ešte ako tak zaujímavý, ale neskoršie zoznamovanie sa Sally zo sociálnymi sieťami či médium Billie vyzneli tak, akoby tvorcovia nevedeli ako sériu uzavrieť. Ani zopakovanie diablovej noci poslednú epizódu nevytrhlo z biedy. Chcelo to podstatne lepší záver. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda mě zklamala. Byla utahaná, nezajímavá a recyklace Devil´s Night byla bez nápadu. Závěr sezóny jsem si určitě představoval nápaditější a živější (přestože živých příliš mnoho nezbylo). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama