Reklama

Reklama

VOD (1)

Halloween končí tím, že se Tate setkává tváří v tvář se svou minulostí. (Disney+)

Recenze (7)

Evee04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

****Obsahuje spoilery****Ben a Vivien sa rýchlo vracajú naspät,za Violet.No zistili,že Larry je preč a Violet išla von s Tateom.Neskä sa opät obajvi homosexuálny pár ktorí omieta odíst a chce pomoct ozdobit dom ako sa na Halloween patrí.Pred dverami sa objaví mrtva Hayden a obvinuje larryho za smrt a vyhráža sa Benovi,že povie Vivien o tehotenstve.Dozvieme sa aj čo konrétne je Tateov sen po tom ako sa objavia mrtvý spolužiaci ktorích Tate zabil pred 20 rokmi.___100% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ben a Vivien prichádzajú domov a zistia, že Violet išla von s kamarátom a Benovým pacientom Tateom. Pokračovanie príbehu sa v tejto epizóde nesie v dvoch rovinách. Konfrontácia trojuholníka Vivien,Hayden a Ben a objasnenie Tatevho sna potom, ako počas haloweenskej noci stretne svojich "kamarátov" zo strednej. Nový úvod(tvorcovia si zrejme uvedomili že všetky začiatky nemôžu byť sondou do minulosti) z vydarenou zápletkou a nemenej dobrým koncom priniesli American horor story u mňa prvýkrát plný počet hviezd. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší a lepší. Až z toho mám psychózu, skočím k Benovi na terapii. Souboj chlápka se spálenou hlavou a Benem byl skvělej a návrat nasraný Hayden, která chce rozbít už tak špatný manželství Bena a Vivien, byl skvělej. Akorát doufám, že se Ben neodstěhoval natrvalo, fakt by mi tam chyběl. :D ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama