Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trojice mladých lidí se vydává hledat strašidelný dům v Roanoke vyzbrojena webovými kamerami, aby divákům přiblížili události Krvavého měsíce. Brzy ale začnou svého počínání litovat... Do lesa obklopujícího dům hrůzy v bývalé kolonii Roanoke se vypraví trojice mladých lidí – Milo, Todd a Sophie – aby webovými kamerami natočili nejen dům samotný, ale i protagonisty příběhu, filmový štáb a další zajímavosti týkající se oblíbeného seriálu. Náhle spatří v lese potácející se ženu, která jim brzy zmizí z dohledu. Pak narazí na auto převrácené na střechu, v němž leží právě tato žena, je ale mrtvá … V domě mezitím Dylan, představitel prasečího muže, vysvětluje Audrey a Lee, jak mu Sidney dal instrukce, co má dělat. Zdá se, že nechápe, co se mezitím stalo, proto mu Audrey řekne, že štáb a mnoho dalších účinkujících jsou po smrti … Mezitím nastává poslední – nejstrašnější - noc Krvavého měsíce a Dylan ženy pobízí, aby s ním z domu odešly, než bude pozdě a zemřou i oni … Todd, Milo a Sophie oznamují na policii, co viděli, ale nikdo jim nevěří. Nesmírně populární seriál vyvolal řadu telefonátů a hlášení, jimiž je policie zavalena a už jim nevěnuje pozornost. Oživlá mrtvá žena jim připadá jako nesmysl … (TV Prima)

(více)

Recenze (14)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá série American Horror Story se pomalu blíží ke svému konci. Už nám zbývá jenom jeden díl a pak zase čekat rok na novou (šokující!) řadu. Předtím si ale můžeme definitivně užít jedny z posledních dílů šesté řady. American Horror Story stále dokáže zaujmout novými nápady a geniálně podkreslenou zápletkou. Všechno je bezchybné. Je tu však jeden problém- To co se dělo od 6-9 epizody této řady až strašně vyčerpalo svůj potenciál. Naštěstí tato epizoda zakončí druhou dějovou linku šesté série a 10 epizoda bude třetí dějová linka. Pořád to ale je dostatečně dobré a zajímavé. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, jak spektakulárním způsobem tvůrci v posledních epizodách domrdali, sorry, nelze použít slabšího slova, takový výtečný koncept, by mělo být trestné. Takže jsme zase u změti nesympatických a hloupě jednajících postav, které jsou vám jedno a jen čekáte, až budou zmasakrovány. Super. Aspoň, že už zbývá jen jeden díl. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhoročnej prestávke sa do AHS vracia relatívne pôvabná Taissa Farmiga a treba uznať, že "napichávanie na koly" je nakrútené vcelku intenzívne. Inak je to ale proste jedna veľká hlúposť a už ani neviem, čo ma na druhej polovici 6. série štve viac. Ale asi všetko. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Omlouvám se, ale tentokrát už jsem se neudržel. Zatím jednoznačně nejhorší epizoda American Horror Story ze všech, které jsem dosud viděl. Musím paradoxně uznat, že to byl skutečně horor, díl byl neskutečně stupidní a zdál se mi přímo nekonečný, doufal jsem, že se všichni navzájem co možná nejrychleji vyvraždí, ale to ne, tvůrci mi tam ještě přihodí čerstvé maso, aby tu pekelnou otravnost natáhli, kam až to půjde. Cenu za nejotřesnější roztřesené záběry by si tento díl každopádně zasloužil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kohútik v agónii. Aj takto jednoducho by sa dalo opísať niekoľko posledných epizód. Táto už beztak nezmyselný diel doplnila o trojicu mladých ľudí, ktorí sa rozhodli usadlosť Roanoke vyhľadať kvôli získaniu fanúškov na sociálnych sietiach. Ich zapracovanie do príbehu iba prehĺbilo zúfalstvo, na ktoré sme sa od začiatku šiestej epizódy pozerali. Úplný záver so zábermi z policajných kamier tomu celému zasadilo posledný tvrdý úder. Uvidíme, či séria dosiahla 9 časťou samé dno alebo si ho nechala do tej poslednej. ()

Bonaparte. odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně to nejhorší, co série AHS vyprodukovala. Absolutně nezajímavé, neoriginální a protahované nic. Druhá část Roanoke má být autenticky zachycená pouze na kamerách, už to je vtipné, že si všichni všechno natáčí, i když jim jde o život. Načež i tenhle styl byl několikrát porušen různými 3rd person záběry. Taky by mě zajímalo jaké mají mobilní zařízení, protože výdrž baterií je opravdu obdivuhodná. Stejně tak trpím naivitou některých postav, které prakticky běhají jen od lidožroutů k Murder house a zase zpátky. Během toho se střídá den a tma, jak se zrovna seriálu zlíbí. Pak jsou tu vedlejší postavy, Witchka, které byl víceméně věnovaný celý díl o jejím původu a pohnutkách, až by si někdo řekl, že bude hrát větší roli v budoucnu. Zbývá nám hodina do konce a nikde nic. Podobný příběh je s The Butcher, z které se stala jen vraždící mašina, nadějný twist mezi duchy (vzpoura) nepřišel. Napichování na kůl, upalování za živa nebo tahání střev, známe už i horší záběry z minulých serií. Myslím si, že brutalita není směr, kterým by se mělo AHS vydávat. Závěrečná střelba policie tomu nasadila korunu, pravděpodobně to měl být ten vrchol, kdy s hlavou v dlaních oplakáme smrt poslední nenaočkované postavy... Jenže nám to je absolutně ukradený, kdo koho zabije, protože vybudovat si vztah s nějakou postavou je nemožné. Když si vzpomenu, jak jsem v Asylum trpěl s Jessicou Lange její přerod v blázna... Těžce béčkový, obměnit celý scénaristický tým! ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než předchozí díl a to dost, ale myslím si, že už horší to být nemohlo. Nejvíc mě naštval konec, ale nebudu to tady prozrazovat. Na poslední díl se ani moc netěším, ale podívám se, protože jsem samozřejmě zvědavá. Do 6. dílu a to včetně, bych si i myslela, že to bude nejlepší série vůbec. Ale pak se to pěkně po*****, přitom to mělo tak hezky našlápnuto... Starej dobrej Murder House. ♥ ()

Denila 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jak jsem očekávala, tempo nezvolnili ani v druhé části, naopak na tempu přidali. Dokázali přivést úplně zbytečné nové postavy, které ničemu nepomohly. Zbytečná série, čistě uspěchaná nic neříkající. ()

lusa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desať malých černoškov, prepadol raz medveď, jedného z nich roztrhol, ostalo ich deväť.. Deväť malých černoškov, hádzalo sa o zem, jedného s nich šlak trafil, ostalo ich osem........... Tu už ani nie je čo povedať.... Pôvodne som chcela za 2*, ale aspoň tá ražniči scéna ma pobavila. A navyše to už by bola celkom vážne vlastizrada, keby som išla pri AHS pod 3* ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to sľubne, pokračovalo výborne, a končí to nudne a hlúpo. No nevadí, uvidíme, čo nové nám zdelí ešte posledný diel, každopádne séria ako celok je stále veľmi podarená. ()

Sebi236 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si uvědomím, že tahle série má být spojována s předešlými, skutečně vynikajícími, tak se mi chce brečet. Od sedmého dílu je to čím dál větší bullshit. Jsem zvědav, jestli konec trumfne tenhle díl. ()

Reklama

Reklama