Reklama

Reklama

American Horror Story - Cult

(série)
Trailer
USA, 2017, 8 h 31 min (Minutáž: 41–51 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Alison Pill, Adina Porter, Colton Haynes, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman, Chaz Bono (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Ve Spojených státech amerických ohlásili výsledek prezidentských voleb, a zatímco někteří prožívají nečekanou euforii, ostatní jsou v šoku. Je rok 2016. Na první pohled obyčejnou sousedskou komunitu žijící na typicky americkém předměstí rve na kusy nebezpečný kult. Jeho tajuplný modrovlasý vůdce Kai (Evan Peters) využívá strach jako ničivou zbraň. Hrůzné řádění děsivých sadistických klaunů těžce dopadá na vyděšenou Ally (Sarah Paulsonová). Jako by nestačilo, že po zvolení Donalda Trumpa prezidentem trpí tato liberálně založená matka malého Oze nezvladatelnými úzkostmi a léčí se s několika různými fobiemi. Najednou se musí bát nejen o svůj život, ale také o život svého synka a manželky Ivy (Alison Pillová). Sedmá série oblíbeného televizního hitu American Horror Story je opravdovým americkým hororovým příběhem, tentokrát bez nadpřirozených prvků. Skutečnost je přece dost děsivá sama o sobě. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Čím dál tím větší sračka... Příští díl už se bude jmenovat třeba PANDEMIE... Když už očistu vybrali. -_-

zsn

zsn (hodnocení, recenze)

Wow Osmicka bezvadna. Btw vysvetlete mi nekdo to planovane rektalni oplodneni skrze obet :-D Evan je kvalitni silenec :-D

ingi

ingi (hodnocení, recenze)

Sakra  o_o  nějak jsem zaspala, a ono už to běží ..  O_O  dnes nepůjdu spát  📺  

Yoshimitsu

Yoshimitsu (hodnocení, recenze)

Již dnes 1. díl super. jsem zvědavý jestli to nepohřbí, jak 6ku. Do traileru se vždy nacpe to nejlepší. 

Reklama

Reklama