Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je roku 2016 zvolen novým prezidentem USA Donald Trump, začnou se Ally vracet staré fóbie s klauny a se svojí partnerkou Ivy se bojí, že přijdou o svého adoptovaného syna Oze... (TV Prima)

Recenze (27)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok s rokem sešel a American Horror Story je znova tady. Seriál který je společně s Hrou o trůny prozatím nejlepší stále běžící seriál je zpět a opět se jde do jiného těsta. Začínáme zhurta kdy se nejhorší noční můra Američanů stále skutečnosti: Donald Trump je prezidentem USA. To ale teprve rozehrává seriál. Začínají úvodní titulky (který jsou strašně skvělý- https://www.youtube.com/watch?v=6yNRjCIlmgE) a po nich se ihned vrháme do akce. Twisty v podání Johna Carolla Lynche je zpátky a už jenom těch pár minut zaručuje, že je to pořád ten správný šílený klaun. Skvělé se rozehrávají postavy kde vedou stálice seriálu Sarah Paulson a Evan Peters- Ally Sarah Paulson se totiž musí potýkat s několika fobiemi a Kai Evana Peterse... je stejný magor jako většina předchozích Petersových postav v American Horror Story. Seriál pořád dokáže nalákat, pořád se nebojí nového stylu vyprávění a snad tedy bude radost těch dalších 10 dílů vidět. Už po jednom díle totiž cítím vzrušení a těším se jak se celá řada vyvine. Předchozí série my totiž vždy do sebe skvěle zapadly. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cult sa rozbehol asi najslabšie zo všetkých sérií, bez sympatických postáv, ktoré diváka skôr odlákajú od sledovania série. V ponúknutých charakteroch nájdete slabosti alebo hlúpu, agresívnu snahu o zmenu, s ktorou sa nedá súhlasiť, pobaviť však môže. Reakcia na zvolenie Trumpa je rozbehnutá sľubne, jeho volič je zobrazený priam dokonale. Je našliapnuté na neštylizované násilie, čo je v danej téme dobrá voľba. ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo trochu trapný. Dobře natočený, ale trochu trapný (neviděl jsem AHS od první série). Trochu mě štve, že všichni liberálové jsou tu zobrazení jako lidi, co se sesypou hned, jak vidí výsledky voleb (jakto, že nedají na CNN trigger warning, když vyhraje Trump? - skutečná hláška ze seriálu). Jsme snad trochu silnější ne? Všichni trampovci jsou zobrazeni jako pseudomačo forever-alone cringelordi (TV ojeb). Samozřejmě jako v komedii, by to nevadilo - jsou to fakt extrémy, ale jak mám brát ten seroš vážně. Klauni jsou odkazem na "epidemii klaunů", která se vyskytla před uvedním TO?. "Jakto, že nás zradili tím, že volili třetí stranu - Jill Stainovou za Zelené???" - dvoustranový americký systém je snad vtip sám o sobě. Navíc trochu nerealistické k extrémním Trump voličům, protože jsem od nich nikdy neslyšel inteligentní straight-outta-Waco monolog - spíš jde naprosté idioti, kteří si myslí, že Trump hraje 4D šachy a sami ani pravděpodobně šachy nikdy nehráli. Má to však i zajímavé momenty - například neshody v úhlavním páru a vizuálně to jde. Taky je zajímavé, že použili skutečné záběry z voleb. To by si asi spousta lidí nedovolila. Klauni vážně? To by snad i záporáci převlečení za žabáka Pepeho byli lepší a víc v tématu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No těžko říct, co z toho vyleze. Vypadá to lépe, než hodně slabá poslední šestá série. Téma je to pro takový typ seriálu trochu zvláštní, ale skýtá určité možnosti. Vidět chvíli šílící demokratku S. Paulson je z jedné strany zábavné, z druhé strany však její přehrávající hysterie otravuje. Celkově mi to přijde takové chudé, moc atrakcí tam není, ale třeba se to ještě vyvine...55%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lesbický manželský pár Ivy a Ally vychovávajú syna Ozzieho. Ivy sa psychicky zrúti potom, ako Donald Trump vyhrá voľby a musí vyhľadač, tak ako väčšina Američanov, pomoc psychiatra, doktora Rudyho Vincenta. Mimo iných fóbií trpí Ally strachom z klaunov, ktorí ju čoskoro po voľbách začnú prenasledovať. Kai a Winter, tentokrát pár muža a ženy, uzatvorí spolu po voľbách dohodu. Winter zareaguje na inzerát, ktorý dali Ivy a Ally a stane sa opatrovateľkou Ozzieho a donúti ho pozerať na Dark webe násilné scény. Kai vyprovokuje k útoku Hispáncov, zatiaľ čo Winter tento útok zaznamená na mobil. Susedia Ally a Ivy, manželský pár Changových je zavraždený a Ozzie tvrdí, že za útok sú zodpovedný klauni. Policajný šerif však lesbickému páru oznámi, že to vyzerá ako vražda a následná samovražda. A bolo to obáv liberálnych fašistov, ako budú štáty emerické po víťazstve Trumpolíny vyzerať...Inak sotva priemerný úvod, napriek obľúbeným hercom sklamanie. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama