Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ally zastřelila svého zaměstnance a ve městě se strhnou demonstrace proti celé firmě. Policie tvrdí, že jednala v sebeobraně a že je z obliga, veřejnost má ale jiný názor. Do domu se vrací chůva a v nedalekém sousedství jsou opět zavražděni dva mladí lidé... (TV Prima)

Recenze (12)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to všelijaké, ale rozhodně se to tváří tajemně a každý díl je víc a víc znepokojující. Pokud se bude pokračovat v takovém duchu, brzo zvolím plný počet. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No toto, v posledním komentáři jsem si přál vývoj v příběhu a dostal jsem ho. Až třetí epizoda sedmé sezóny mě bavila, ty předchozí mě spíše nudily a iritovaly. Předpokládám, že se z Kaie Andersona vyklube nový Charles Manson, teď je důležité, aby tvůrci udrželi tempo, aby byl děj dostatečně zajímavý a přimlouval bych se i za pořádnou atmosféru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za psychiatrom, ktorého navštevuje Ally prichádza manželský pár, v ktorom má manželka strach z uzavretých priestorov. Po príchode domov ich skupina klaunov zavrie do rakiev, prichystaných v ich dome. Pred Ivynov reštauráciou protestujú ľudia potom, ako bol zastrelený Pedro. Susedia Wiltonovci Ally označia za rasistku a znepríjemňujú jej život. Kai Anderson prisľúbi Ally pomoc. Winter sa stretne s Kaiom a následne podaruje Ozziemu guinejské prasiatko, ktoré má Ozzie najprv vrátiť, ale neskôr mu ho Ally dovolí nechať ako domáceho maznáčika. Po návrate domov však prasiatko objavia v zapnutej mikrovlnej rúre. Ally z osudu maznáčika upodozrieva Winstonových a tak Harrisona v ich dome napadne. Na domoch oboch rodín sa objavia značky, ktoré boli aj na dome Changových či manželského páru zatvoreného do rakiev. Ozzie v počítači otvorí link s vírusom, ktorý prehráva video na ktorom je zachtená Ally a jej aférka s Winter. Ivy chce s Ozziem odísť, avšak v tom čase sa polícia dostaví do domu Winstonových, kde došlo k tragédii, z ktorej Harrison obviňuje Ally....Zatiaľ ťažko povedať, čo od príbehu čakať, avšak škatuľkovanie Ally za rasistku vykresľuje vnímanie reality očami liberálneho odpadu. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, tohle už bylo lepší, takže teda ve sledování pokračovat budu. Oproti minulým dílům to bylo napínavé, nepředvídatelné a s rychlým spádem. Takže aspoň lehký nadprůměr - kazí to hlavně odporně hysterická postava Ally, a pak také až moc nelogického chování a situací. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou dílech jsem byla neskutečně skeptická. Ale musím říct, že jsem příjemně překvapena a série konečně nabírá druhý dech. Super zahrané, jsem moc zvědavá na další část. ()

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mě první dva díly nebavily a říkala jsem si "wtf?", tak tenhle díl mě popudil k tomu dokoukat sérii. Konečně se začíná něco dít a Sarah díky bohu už tak nefňukala jako v prvních dvou epizodách /člověku to lezlo fakt na nervy/. ()

Vampirosa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco začalo dít! Z Ally je (díky bohu) odvážnější žena, která se jen neschovává za svou lesbickou partnerku, ale dokáže se svému nepříteli postavit čelem. Jen tak dál! :) ()

Reklama

Reklama