Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž s modrým přelivem rozšiřuje mezi lidmi vztek a strach, který v nich přetaví v agresi. Sousedovi Ally namluví, že se může pomstít svému šéfovi, který ho v práci ponižuje za to, že je gay. Společně proto muže zabijou a uříznou mu hlavu. Tělo pohodí na skládce za městem... (TV Prima)

Recenze (13)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodou mě tvůrci krajně překvapili, první díl mě zklamal a vůbec jsem nepočítal s tím, že bych vůbec mohl v sedmé sezóně hodnotit pěti hvězdičkami. A přece. Epizoda se převážně věnovala ději, který předcházel volební noci, a hezky vysvětlila některé dosud nejasné záležitosti, děj byl po celou dobu zajímavý, atmosféra výborná, takže mi ani nevadilo, že vlastně nešlo o horor. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai Anderson postupne "pomáha" Harrisonovi Winstonovi, afroamerickej reportérke Beverly Hope a voličovi Donalda Trumpa, ktorý obťažoval Ivy a tá ho za pomoci Winter uväznila, aby nestihol ísť voliť. Výborný výkon Evana Petersa čoby Kaia a časť rieši predsudky a útočí na voličov Donalda Trumpa ako na tých, ktorý nemajú právo voliť a poukazuje na USA, kde majú právo iba lesby a nezamestnaný černosi a biely odpad má držať hubu a chodiť do práce. Sen progresívnych Slovákov.... ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rostoucí kvalita se potvrzuje díl za dílem, doufám že příště budu moct dát plný počet, je k tomu totiž našlápnuto. Skvělá atmosféra, zajímavější postavy oproti minulým dílům, jen tak dál. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbackový díl mě bavil, spousta věcí do sebe konečně zapadla a nebyla tam skoro žádná Ally. Především jsme se ale konečně dočkali objevení Emmy Roberts (a doufám, že v osmé sérii bude taky), více Winter (Billie Lourd je výborná) a i postava Kaie se začíná zajímavě vybarvovat (takový Malíček v současnosti). Série se naštěstí postupně zlepšuje, tak snad nesklouzne zpět k úrovni pilotu. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jasně, po skvělém 3. díle jsem si říkal, že to bude konečně normální série, kterou dodívám do konce (to se mi u AHS stalo jenom 1. - u Asyla). No a teď se z toho stalo typicky zamotané American horror shit. Prostě téma série je vždycky zajímavé, pak to ale vždycky posere mimohororová linie... Kdyby to následovalo typický hororový scénář, tak by to bylo o moc lepší. ()

Mathew234 

všechny recenze uživatele

Hurá! Konečne sa to nejako rozbehlo, Kai je najzaujímavejšia postava v celom seriály, má obrovský potenciál a je to taký ten správny psycho líder. Ak budú epizódy skôr o ňom než o tej urevanej Ally, tak potom sa myslím, že máme na čo tešiť. ()

Katcat 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaplaťpánbů, že jsem se na to po prvních dvou dílech nevysrala. Začíná to bejt konečně skvělý. Napínavé, pár věcí začíná zapadat a jak jsem byla vytočená kvůli tématu amerických voleb, tak mě ten americkej fanatismus úplně vcucnul. ()

Birter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Tak tenhle díl mě překvapil. Uberte Ally, přidejte Kaie, navrch Adinu Porter a ejhle. I Cult může stát za to. Konečně mají šanci také perlit Billy Eichner a Leslie Grossman. To, že jsou Evan Peters a Billie Lourd skvělí herci už víme dávno. ()

Vampirosa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano a ještě jednou ano! Konečně Kai dostal prostor, který si zasloužil a stejně tak své slovo dostala i Winter. Psychopatů není nikdy dost a je třeba je podporovat! :) Seriál našlápl tím správným směrem a pevně doufám, že na této cestě bude pokračovat. ()

Reklama

Reklama