Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai testuje oddanost svých stoupenců a zjišťuje, kdo by pro něj zemřel. Ally osnuje pomstu a překvapí Kaie. Oz se dozví pravdu o svém otci.... (TV Prima)

Recenze (8)

Vampirosa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai si celou sérii neskutečně dává. Ale pomalu toho zmrda začínám nenávidět (potvrzení, že Evan odvádí svou práci na výbornou). Sarah během pár dílů obrátila o 180° a jsem neskutečně zvědavá, co všechno se v té její makovičce odehrává. Odkazování na pošahané kulty, kdy smrt je jen osvobození duše od těla a bla bla bla.. z toho jsem byla mírně otrávená, takže za to dávám 1 hvězdičku dolů. Minulý díl nasadil laťku vysoko. :) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai mestskej rade a svojim následovníkom oznámi svoj zámer kandidovát vo voľbách do senátu. Všetkých členov kultu, vrátane žien prinúti vypiť nápoj, pričom spomína sektu Chrám ľudí pod vedením Jonesa, ktorej viac ako 900 členov sa otrávilo aby otestoval ich lojalitu. Nápoj však otrávený nie je. Kai prikáže Winter, aby vyzdvihla zo školy Ozzieho a nahovorí mu, že je jeho otec a Ally s Ivy prinúti nechať ho uňho. Kai bol darcom spermií na klinike, kde prebehlo oplodnenie Ally a Ivy tomu začína veriť. Moment, keď sú lesby samé doma využije Ally k tomu, aby sa za neveru svojej manželky odvďačila svojským spôsobom-otrávi ju. Neskôr zájde na kliniku a za úplatok sa dostane k záznamom o darcovstve a vymení fotografiu darcu za tú Kaiovu. Potom ho pozve na večeru, oznámi mu že je otcom a Kai sa tak stane otcom vytúženého Mesiáša. Nápad Kaia s obmedzením internetu a bojom proti fake news sa síce zdal prehnaný, v európskej múmii sa však stal realitou... ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sarah mi od začátku série konečně začala sedět. Teď dle mého začne její hra a Kai se bude ještě divit. Tento díl ukáže sílu Sarah, která svou osobnost úplně změnila. ()

ssscream odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem asi jediný, koho to umělý a "nečekaný" šokování přestalo bavit. Nehledě na tu spoustu naprosto nelogickejch věcí, který vůbec nikdo neřeší: Zabitej brácha, kterej byl vloženej do ložnicovýho mauzolea, jeho hlavní pracovní náplní je psychiatrie, musí mít miliony pacientů a vůbec nikdo ho nehledá - nebo-li jak natočit sračku a nanést na ní tunu mejkapu, aby se ty hovna zakryly. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda na mě působila daleko lepším dojmem než předchozí díl, přestože se Ally dostávala stále více do popředí. V podstatě souhlasím s postřehem ssscreama o Vincentovi, i když si myslím, že daleko víc by všechny zasáhlo radikální omezení internetu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama