Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai je ve vězení. Zradila ho Ally, když vyšlo najevo, že je ve spojení s FBI, která má na celý kult spadeno. Kai přísahá pomstu a buduje ve vězení opět své mužstvo stoupenců. Netuší ale, že pracovnice věznice, která mu pomáhá, je na Ally napojená... (TV Prima)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr sedmé sezóny mě tak trochu zklamal. Pravda, byly tady scény, které dostaly mé hodnocení do mírného nadprůměru, ale otrávila mě celá řada absolutně nelogických situací, například Kaiův únik z vězení byl jednoznačně na pěst. Ale po tom, co tvůrci předvedli v šesté sérii, uznávám, že to mohlo dopadnout hůř. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kai skončí vo väzení po razii FBI, Ally si najde, ako inak čiernu priateľku a kandiduje do senátu spojených štátov. Kaiovi sa vďaka dozorkyni, čiernej a ako inak tlstej, ktorý ak by chcel obletieť komár na pol ceste umrie od vysilenia, a zo stúpencami vtrhne do miestnosti, kde prebieha debata Ally zo senátorom Jonesom, kde ho zastrelí Beverly, čomu sa jeho na všetko odhodlaný prívrženci iba prizerajú. Tk, ako inak Ally vyhrá voľby do senátu a ako členka sekty feministiek sa chystá vládnuť...Že sú Ryan Murphy a Brd Falchuk zkomplexovaný liberálny fašisti bolo jasné od prvej časti, ale aj takí úbožiaci by mohli pochopiť, že ak by exitoval spravodlivý politický systém pre všetkých ľudstvo by si ho už dávno zvolilo. Prerod Ally from Zero to hero nebol vôbec neočakávaný a tak bol záver sklamaním a ak k tomu prirátame útek z väzenia s maximálnou kontrolou takýmto spôsobom...Na druhej strane po šiestej sérii potešilo aj toto. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně ne konec u kterého bych byl smutný nebo mi snad i kapka z oka stekla, ale důstojné zakončení jedné z nejhorších sérií AHS. Děkujeme, odcházíme. Neurazí, nezaujme, takhle bych zhodnotil asi celou sérii. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Asylum a Freak show konečne finále ktoré nie je odfláknutá dojárna ale napínavé do poslednej minúty. Rozhodne nie najlepšia séria, ale určite jedna z najlepších posledných častí! :) ()

Reklama

Reklama