Reklama

Reklama

American Horror Story - Apocalypse

(série)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 38–55 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Joan Collins, Adina Porter, Billy Eichner, Leslie Grossman, Emma Roberts, Cheyenne Jackson, Billie Lourd (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. (Marceloo)

(více)

Recenze (64)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Ryan Murphy. Neuvěřitelný talent a titán mezi scénáristy poslední seriálové generace. Po řádně střeleném Popular, kontroverzním Nip/Tucku a muzikálovém úletu Glee si Ryan sednul se svým dlouholetým (pracovním) partnerem, Bradem Falchukem, a společně rozhodli napísati nějaký ten horůrek. A bylo na čase. Naplánovali si projekt ve stylu komorního divadla, odlišné příběhy v každé sérii s různými postavami, ovšem se stejným hereckým obsazením. Proto i můj komentář bude vypadat jinak, než to se seriály obvykle dělávám. 8. série (Apocalypse) - Nestoudný fan service pro milovníky Covenu a Murder Housu v hezky zabalené crossequel sérii. Pro jedny dokonalost, pro druhé nesledovatelná krávovina, hodnocení Apocalypse je pro mě záležitostí čistě subjektivní, neb mi dala přesně to, co jsem od AHS vždycky chtěl, a sice vrchovatou míru campu s postavami, na nichž mi záleží, v příběhu, který byl naplánovaný od začátku až do konce. Žádná jiná série se nemůže chlubit takovou sbírkou herců a postav, ať už nových, nebo starých známých, na poměry AHS minimálním množstvím nedořešených zápletek a napojením na všechny ostatní série. Nebýt znatelného povolení v epizodách 8 a 9 (které přiznaně dějově poskytly velice málo nových či důležitých informací), Apocalypse by pro mě překonala snad i samotnou matičku Coven. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby ty scény z jiných sérií natočili už při jejich tvorbě (aka nebylo by vidět, že duchové mají v xichtě o 7 let víc), dalo by se aspoň vzdáleně uvažovat o tom, že tvůrci mají ponětí, co dělají. Tak zas nic, no. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když měl Ryan Murphy dva dobré náměty na jednotlivé série, dostal nápad ještě jeden. Smíchat je do sebe a dostat z výsledku oproti všem předpokladům jednu z nejlepších sezón antologie. Kromě nosného nástřelu toho, co jednou může přijít, jde v první řadě o řádně posílený sequel Covenu, dále o působivý epilog Murder House a v té poslední o větší než malé množství narážek a prostřihů na předcházející sezóny. Paradoxně právě ve zlomové a fanoušky právem milované epizodě Return to Murder House dochází k jistému předělu, který z naprostého vrcholu vesmíru AHS přejde do atraktivního experimentování a žánrového blbnutí, kde sice robotická linka s pošahanou dvojkou Peters-Eichner zůstává dostatečně zábavná, ale koketováním s iluminátskou parodií už překračuje jistou hranici mezi jemnou absurditou a bezuzdnou satirou. Finále pak všechno vytahuje zpět k devadesáti procentům, protože je napínavé, silně dojemné a nápadité tím správným směrem. Na nejvyšší hodnocení se nevyšplhám jen těsně, snad protože Roanoke mi přišel ještě o něco vypiplanější. Dvě velká herecká plus za to, že je Sarah Paulson ve čtyřiačtyřiceti krásnější než kdy dřív a za to, že mi tvůrci konečně dokázali prodat více než schopného a poslední dobou všude možně viděného Codyho Ferna. Dlouho jsem mu nemohl přijít na chuť, ale jako Michael je parádní ve všech polohách. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Los Angeles sa ocitne v panike, keď sa začnú objavovať správy o tom, že mesto čoskoro zasiahne atómová bomba. Coco (Leslie Grossman) má to šťastie, že sa jej vďaka bohatému otcovi podarí dostať medzi vyvolených, ktorí majú rezervované miesto v záchrannom úkryte. Tu narazí na ďalšie osoby, ktoré prežili vypuknutie apokalypsy, ale ich boj o život sa ešte ani zďaleka nekončí. - Pán Ryan Murphy je nehorázny frajer. Dovoliť si natočiť takúto sériu chce poriadnu dávku odvahy, pretože povedzme si na rovinu, toto by dokázal napísať aj scenárista pracujúci pre Syfy. On ale vychytaný dej nahradil tým, že sem prihodil postavy z predchádzajúcich sérií, takže nízke hodnotenie nemôžem dať ani keby som chcel, pretože vidieť pokračovať osudy charakterov ako sú Tate, Violet, Ben, Cordelia, Madison alebo dokonca aj Misty Day, je proste to, čo fanúšikovia tohto seriálu potrebujú a čo im silno zahrá na emócie. Príbeh sa odohráva viac vo flashbackoch, než v reálnom čase, čo je netradičné, ale pre dej účinné, takže nie samoúčelné. A podložiť chronologický súvis udalostí tým, že sa Antikrist počas jednej noci zmenil z dieťaťa na dospelého jedinca, to je už vážne trúfalosť. Z hercov najviac vyniká Billie Lourd. Velmi slušne odohrali aj Kathy Bates a Emma Roberts, ktorá sem preniesla humor zo Scream Queens a prekvapivo to výborne fungovalo. Nepáčil sa mi Cody Fern. Aj keď dokázal pôsobiť nepríjemne, nenadobudol som pocit, že zrovna on je tým vyvoleným. Atmosféra je tu tvorená hlavne tým, že divák nemá ani potuchy, čo sa vo svete deje. A ešte som nevidel, že by bolo napätie tvorené osvetlením zo sviečok, ako tomu bolo tu. Výsledný dojem je trochu rozporuplný, ale šialené nápady a prepnuté charaktery sú presne tým, čo od tohto očakávam, takže som dostal to, čo som čakal, aj keď v trochu odlišnej podobe. Aj ako crossover Murder Housu a Covenu to napriek už spomínanému zneužitiu postáv funguje vyhovujúco. Po dopozeraní mám pocit, že jedno zhliadnutie tejto série je málo, takže si ju budem musieť niekedy zopakovať. P. S. Posledná epizóda ma okrem iného poriadne rozosmiala tým, že Jair Bolsonaro ešte ani nenastúpil na čelo Brazílie a Hollywoodske snowflakes už sú z toho mimo. + herec z The Lazarus Effect + herečka z February a Scream Queens + herečka z Scream Queens + herečka z The Final Girls ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapokalyptické AHS? To by nemusel být tak úplně špatný nápad. Navíc se dočkáme propojení s Murder Housem, Covenem i Hotelem, připomeneme si několik let neviděné postavy a herce (ano, Jessica Lange je zpátky, báječná je Emma Roberts i Taissa Farmiga, Lily Rabe, Frances Conroy)... novým hostem je nesmrtelná Joan Collins, která dokáže překvapit všechny ty, kdož by si mysleli, že po 80. narozeninách patří herečky už do domova důchodců. Ano, pokračování starých zápletek jsem sledovala se zájmem, ale celek byl velmi unavující. Nerada míchám sci-fi s hororem. Poslední tři série se hodně vymkly kontrole a více experimentů už opravdu neocením. Snad návrat do Freak Show? Ale ten příběh už žádné mezery nemá. Nebo Asylum? Bože, chraň. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priznám sa, bili sa vo mne pocity nadšenia so skepticizmom. Nech sa však nato pozerám akokoľvek, "Apocalypse" je opätovne ukážkou originality, ktorá tvorcov zdobí od prvotnej série. Nie, nebolo to vôbec zlé, veď to snáď pri tak vysoko nastolenej latke ani nejde, no taktiež som sa rovnako ako užívateľ "stitch7" pristihol pri tom, že mi je vlastne úplne jedno, či "koniec" sveta príde, alebo nie. A to je strašná škoda .. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.séria je zaujímavá v mnohých veciach. V prvom rade už nápad je zaujímavý a na nič sa dlho nečaká a po dvoch-troch minútach sa nám pred očami začne diať apokalypsa celého sveta. V druhom rade je zaujímavé, že sa nám 8.séria príbehovo spojila s 1. a 3.sériou, takže je tu jeden veľký mega príbeh. Vyzdvihnem tiež skvelý výkon Codyho Ferna alias Satana. Čo už je horšie je pár prehnaných situácií, ktorým proste nemôžete veriť aj keď viete, že sa dívate na sci-fi horor. Je to robotická žena, či nesmrteľnosť mnohých postáv, alebo kúzlo zabudnutia. Taktiež nechápem, prečo sme sa na začiatku venovali chlapcovi, čo prišiel o rodinu a jeho čokoládovej priateľke, keď ich asi v 4.časti rovno odpálili a seriál sa venovali iným postavám. Každopádne po politickej 7.sérií sa nám AHS vrátil do sveta hororu a čarodejníc a tak hodnotím pozitívnejšie. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

American Horror Story stále zůstává jedním z nejzajímavějších seriálových projektů, který se za poslední roky vyloupl. Ryan Murphy, kterého všichni měli v paměti jako autora Glee prostě před 8 lety nadělil první řadu American Horror Story a nabídl perfektně napsaný, geniálně odvyprávěný příběh. Následně jsme se dočkali několik dalších sérii, které se vždy odehrávají v jiné době s jinými postavami (ale většinou stejnými herci) ale odehrávají se ve stejném světě. Po sériích Murder House, Asylum, Coven, Freak Show, Hotel, Roanoke a Cult nyní přišel crossover první a třetí řady: Apocalypse. Ryan Murphy drží tradici a American Horror Story: Apocalypse je zase něco výrazně jiného. Je to jakýsi mix staré (Murder House-Freak Show) a nové (Hotel- Cult) éry. Ze začátku to vypadalo, že tu rojí potenciál na nejlepší sérii vůbec... a to se úplně nevyrojilo. Ale k tomu se dostaneme až potom. Důležité je zmínit fakt, že American Horror Story stále zůstává dost možná nejlepší televizní zpracovanou antalogií. I přes to, že má tato řada pouhých 10 epizod, Murphy a spol. opět dokáží prodat všechny postavy, příběhy a zvraty. Stále dokáží vyvolat neuvěřitelný příval deprese, stále se jedná o totální mindfuckovou věc a stále to neuvěřitelný přesah a vypilovanou pointu. Problém v tom, že se nejedná o nejlepší sérii bude trošku složitější vysvětlit. Nejdřív si probereme základní fakta: Hlavní hvězdou série je bezpochyby Antikrist Michael Langdon v podání Codyho Ferna. Murphy do role zvolil Ferna velice dobře a Fern podává jeden z nejlepších hereckých výkonů v dějinách celé antalogie. Michael Langdon je sice zrůda, kterou bude divák už z principu nenávidět, zároveň je ale i přes své přirozené zlo neuvěřitelně sympaticky prodaný a občas dokonce vyvolá pocit lítosti. Vůbec se nejedná o kopii jeho otce Tate Langdona a je to jenom dobře, jelikož American Horror Story má na víc než kopírovat charakteristiky postav. American Horror Story: Apocalypse má pouhých 10 epizod a jedná se tedy společně se šestou sérii Roanoke o nejkratší sérii vůbec. To je možná trochu škoda, jelikož se dříve avizovalo klasických 13 epizod, které měli první čtyři série a právě příběh o Michaelu Langdonovi by si jistě zasloužil ještě o trochu víc času. Epizoda 1 s názvem The End se nese v duchu seznamování a celá úvodní sekvence je ukázka toho jak Apokalypsa vypukla, teprve po intru se poté rozjede postapokalyptický následek věci.Celá epizoda se pak nese v celkem poklidném duchu kde nejvtipnější scéna je ta když si obyvatelé bunkru uvědomí, že guláš, který jí je uvařený z jednoho z nich a kolem toho vznikne celkem tříminutová vtipná dohadovačka. Tohle už je celkem na hraně vkusu, naštěstí Murphy a spol. nikdy celou situaci nedoženou do totální kaše. Celé je to v rámci seriálu tak poklidné aby v závěrečné scéně dorazil Michael Langdon s hudebním podkresem Tonight You Belong to Me z Murder Houseu a připravil nás na to, že se budou dít velké věci. Epizoda 2 s názvem The Morning After už více ukazuje co můžeme od Michaela Langdona čekat a je o co stát. Cody Fern jako Langdon představuje jednoho z největších záporáků seriálu a především se v této epizodě vrací populární Rubber Man (Muž v latexu) a opět vykonává velké věci. Epizoda 3 s názvem Forbidden Fruit ukončuje jednu kapitolu série. Na konci epizody většina osazenstva postav seriál opustí aby se vrátili Cordelia, Madison a Myrtle z Covenu. Na jednu stranu je skvělé vidět návrat tak populárních postav, na druhou stranu se objevuje první velký problém této série, tudíž fakt, že je překombinovaná. Původně se počítalo s tím, že bude 8. řada čistě o postapokalyptické situaci a teprve 9. řada bude crossoverem první a třetí řady. Poté se měli řady přehodit a nakonec se stalo to, že byli oba nápady- postapo a crossover- vmíšený do jedné série. Epizoda 4 Could It Be.. Satan? nastartovává druhou kapitolu série a jedná se zatím o nejzajímavější přírůstek. Děj se vrací o 6 let nazpátek (3 roky před pádem jaderných bomb) a my vidíme počátky Michaela Langdona. Ten jako by by z oka vizáží vypadl svému otci Tateovi a poté co se objeví jeho moc stane se adeptem na to stát se nejvyšším čarodějem. V této sérii se také Michael poprvé setkává s čarodějnicemi z Covenu a bylo jasné, že se vše pořádně vyhrotí. Pátá epizoda Boy Wonder pokračuje v řádu epizody čtvrté a dalo by se vlastně říct, že jde o jednu velkou epizodu rozdělenou na dvě části. Cordelii dojde, že něco není s Michaelem v počátku a tak pošle svého špeha Madison Montgomeryovou na prohlídku na místo kde to vše začalo: Murder House. Šestá epizoda tak nese název Return to Murder House a já měl pocit, že nás čeká nejlepší díl série.... byl jsem bohužel ve výsledku trošku zklamán. Ne, pořád se jedná o jednu z těch lepších epizod série, na druhou stranu jsem zklamán z výsledku věci. Věděl jsem, že je Michael Langdon Satanovo dítko a bude proto velice zlý. Čekal jsem ale trochu víc od jeho vztahu s otcem Tatem, matkou Vivien, nevlastním otcem Benem či jeho babičkou Constance. Tady se mimochodem po 3 letech do seriálu vrátila Jessica Lange aby si zopakovala roli právě Constance a je prostě boží. Celé to ale krásně vyvrcholí (závěrečná scéna je dojárna slz) a celé to působí jako takový epilog k první sérii. Trošku jen zamrzí, že se série nevěnovala Murder Houseu trochu víc a nedočkali jsme se crossoverové série v pravém slova smyslu. Sedmá epizoda s názvem Traitor pak trocha vyrovná skóre jelikož čarodějnice již vědí jak se věci mají a trochu věcí zkomplikují. Touto epizodou taky končí 2. část této série a dostáváme se do závěrečné fáze. Osmá epizoda a přichází nejslabší epizoda série Sojourn. Sojourn je pořád velice pozitivním šílenstvím ale v rámci AHS je prostě průměr. Trošku nahoru to ale přece jenom vytáhla závěrečná scéna. Devátá epizoda Fire and Reign poté následuje frontu nastavenou Sojournem a dává do série hrátky s časem. K tomu se dostanu až za chvíli. No a desátá epizoda s názvem Apocalypse Then. Tady se jedná o finále seriálu a... nakonec to není vůbec zlé. Michael Langdon se sice mohl dočkat trochu důstojnějšího finále, ve výsledku je ale jeho dějové vyvrcholení dojímavé a k zamyšlení. Hrátky s časem tak trochu trpí syndromem Budoucí minulosti, kde se sice maže většina událostí, na druhou stranu ale fungují v rámci dějové struktury. Trochu náladu spraví až finále, které snad stejně jako finále první řady nevyjde na prázdno. To by bylo American Horror Story: Apocalypse nějak po bodech a teď sečteně: Nostalgickým způsobem nádherná série, na druhou stranu se pár věcí nevyvinulo úplně tím správným směrem a mohlo být údernějších a emotivnějších. U většiny to ale plně vyšlo a pořád se tedy jedná o výbornou práci. Otázka je však ta, že přece jenom kvalita AHS sérií klesá a je otázka kam se budou chtít tvůrci posunout s devátou a desátou řadou. Kvalitativní hodnocení epizod: 1.The End (8.1) 2.The Morning After (8.2) 3. Boy Wonder (8. 5) 4. Could It Be... Satan? (8.4.) 5. Return to Murder House (8. 6) 6. Forbidden Fruit (8. 3) 7. Traitor (8. 7) 8. Apocalypse Then (8. 10) 9. Fire and Reign (8. 9) 10. Sojourn (8. 8) Kvalitativní hodnocení sérii: 1. American Horror Story: Coven 2. American Horror Story: Freak Show 3. American Horror Story: Hotel 4. American Horror Story: Murder House 5. American Horror Story: Asylum 6. American Horror Story: Roanoke 7. American Horror Story: Cult 8. American Horror Story: Apocalypse Verdikt:4,66 z 5 () (méně) (více)

Kothy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nová řada je docela zajímavá. Začátek je sice pomalejší, ale pak se to rozjede. Jak už název napovídá, jedná se o konec světa. Posledních pár lidí přežívá v podzemních bunkrech. Vše se změní, když do děje vstoupí čarodějnice. Děj je propojený s 1., 3. a 5. řadou, takže se podíváme na známá místa. Dost děje se odehrává v minulosti. Nakonec nešlo o nic převratného. Dokonce se tam i cestuje časem. Už by to mohli ukončit, dochází jim nápady... "Hail Satan!" ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Murphy se v hororovém žánru vrací k nejúspěšnějším řadám a konečně také s řadou velmi dobrou, po několika průměrnějších. Dost se to opírá o nostalgii v návratu oblíbených postav, ale má to skvělý komplexní příběh a dodává více prostoru postavám, kterého tolik neměly, stejně tak jako dává prostor novým skvělým postavám. Bohužel až příliš ohýbá vlastní pravidla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohó. Když jsem zahlédl Dinu Meyer, úplně jsem se rozechvěl. Pak jsem byl nasratý, když mi došlo, že tam bude pravdu jen chvilku. Naštěstí během dvou tří dílů ten stav změnila série tím, že navázala na mou nejoblíbenější AHS sérii. V podstatě ji jen dál rozvinula. A při tom stihla odkázat a navázat i na další série. Poměrně zajímavý tah, obzvláště proto,ž e kromě toho dokázala odvyprávět svůj vlastní příběh. A k mému překvapení po vlastně čtyřech slabších a jen lehce nadprůměrných sériích dokázalo AHS přijít s fakt parádní sérií. Nebudu-li počítat prvních pět dílů šesté série, tak tohle je po Covenu má druhá nejoblíbenější série. Billie Lourd je... ona mě rpostě naprosto neutralizuje, je úžasná. Cody Fern ve své ďábelské podobě je parádní. Pro mě je Apokalypsa naprosto nečekané překvapení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá sezóna mě od počátku příliš neoslovila, protože mi přístup tvůrců k jaderné katastrofě a následné radiaci silně připomínal neskrývané diletantství tvůrčího kolektivu seriálu The 100, později jsem měl pocit, že se situace zlepšuje, ale to netrvalo dlouho. Apokalypsa mě nejvíc zaujala tím, že vlastně nepřinesla žádný horor. Uznal bych ještě označení mysteriózní, ale po hororové atmosféře nebylo ani památky. Pobavily mě alespoň návraty k předchozím sériím, nepobavilo mě ale jejich finální zaříznutí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna „American Horror Story: Apocalypse“ je za mě jen další ukázkou toho, že se tvůrci chtějí hodně patlat v originalitě, chtějí být jiní, zajímaví, ale nakonec z toho vylézají jen přeplácané paskvily, které mě osobně nebaví a sleduji je jen ze setrvačnosti. Osmá sezóna je toho příkladem, trochu doufá, že devátá bude opravdu jen slasherová... Sázet na to ale nebudu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojica Murphy a Falchuk síce úvodom prekvapia, avšak nakoniec sa predsa len zistíme že ôsma séria nie je Apokalypsa ale Coven 2 a tak prevládne mierne sklamanie, aj keď v porovnaní s Roannoke nightmare sa stále jedná o skvelú sériu. To, ako dvojica režisérov preferuje Sarah Paulssonovú a neznáša Kathy Batesovú však bije do očí až príliš a napriek prepojeniu jednotlivých sérii už dejové zvraty neprekvapujú tak ako kedysi. Je zrejmé, že Falchuk a Murphy pri pohľade na fotografiu Sarah robia presne to, čo Ben zo série murder House pri pohľade z okna a z ich strany by to chcelo svoju záľubu trochu menej prejavovať. Avšak Coven 2,či ako to autori nazvali Apokalypsa, nebola sklamaním, avšak ani nijako zvlášť neprekvapila. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série mě překvapila. Líbilo se mi, jak byla zpracována retrospektivně, že konec byl na začátku a následující děj vysvětlil vše, jak bylo. Konec dává otevřená dvířka další sérii. Líbil se mi návrat ke Covenu, tématu třetí série. A hlavně propojení s příběhem "Murder house" bylo geniální. Fanoušci AHS se konečně dozvěděli, jak to bylo s Tateem a Violet. Je to moje druhá oblíbená série. Doporučuji a těším se na další. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to série, která je daleko, DALEKO lepší než ty poslední 2 h*vna (Roanoke a Cult), ale v žádném případě nesahá na paty klenotu jménem Asylum či Hotel. Za mě příjemné 3 hvězdičky a fanouškům mohu doporučit, ale nečekejte zázrak. Příjemným překvapením v této sérii byly nejen cross-overy s 1. , 3. a 5. sérií, ale hlavně Jessica Lange, která se po delší době vrátila do seriálu, pravda jen na 2 díly, ale i to se počítá. Bohužel ani přítomnost skvělé paní Lange v této sérii mi nedovolí dát více než 3 hvězdy a už se těším na příští sérii ve které se vrátíme do minulost do roku 1984. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi dobrém prvním díle sem se celkem těšil na apokalyptickou podívanou a místo toho sem nakonec dostal opět ze řetězu utrženého Murphyo, který musel do jedné série vtěsnat hned tisíc a dva nápady a pojmout to celé jako epilog hned k několika předchozím sériím. V něčem to zafungovalo slušně, v něčem zase skoro vůbec a výsledek tak nijak extra nevybočuje z toho co mi zatím AHS dokázalo nabídnout…60% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět se seriál vrátil do svých starých zaběhnutých kolejí, určitě za to může i návrat oblíbeného Covenu nebo Jessicy Lange, bože jak ta mi v tom seriálu chybí! Třeba jí díky této sezóně Ryan přemluví, aby se zase vrátila, protože nejen skvělé příběhy a stále se držící obsazení, ale i ona byla velkým tahounem AHS. ()

Reklama

Reklama