Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina vybraných přežívá po nukleární apokalypse v uzavřeném bunkru. (Disney+)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu hvězdičku jsem udělil jen proto, že jsem nechtěl odpadovat už u úvodní epizody osmé sezóny. Nevím jestli byl přístup tvůrců pouze naivní nebo opravdu stupidní, ale děj a logika se pohybovaly celou dobu po mimoběžkách. Když už pominu ty nesmysly kolem jaderných výbuchů a následné radiace, které zřejmě odkoukali ze seriálu The 100, fakt by mě zajímalo, kdo odstartoval s tím letadlem. To byl jednoznačně WTF? moment. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V blízkej budúcnosti nukleárne strely zasiahnu ciele po celom svete. Moskva, Hongkong či krajiny na Pobaltí sú zasiahnuté ako prvé a iba štáty nacistické dokážu obyvateľov pred dopadom rakiet svojich obyvateľov varovať. Vďaka bohatstvu svojich rodičov Coco St. Pierre Vanderbilt spolu zo svojou asistentkou Mallory, kaderníkom Mr. Gallant, a jeho babičkou Evie stihnu lietdlo na letisku v Santa Monice a dostanú sa do úkrytu pre vyvolených, nakoľko zbytok rodiny Coco je práve v Hongkongu. Spolu s nimi sa v úkryte ocitnú aj mladíci Timothy a čierna mamba Emily a samozrejme medzi nimi preskočí iskra. Úkryt riadi slečna Wilhemina Venableová a jej pomocníčka Miriam Meadová. Do úkrytu prichádza muž z organizácie, ktorá úkryty zriadila, Michael Langdon, ktorý má rozhdnúť, kto z obyvateľov si zaslúži byť skutočne zachránený a dostať sa tak do svätyne. Na povrchu práve začína nukleárna zima....Liberáli Ryan Murphy a Brad Falchuk sa zase blysli starostlivo zaprcovanými zmienkami o bielom hnise a o tom, že vlády a armády padli a nastáva nový svetový poriadok, ktorého členmi majú byť, ako inak iba bohatý ľudia. Ak sa bude celý dej odohrávať iba v bunkri čaká nás klaustrofobických 10 epizód, uvidíme čo z toho nakoniec bude. Potešil návrat herečky Kathy Batesovej, naopak Sarah Paulson, zdá sa, bude sérii dominovať a to opäť neveští nič dobré... ()

Miseet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

AHS jsem už dávno zavrhla, ale stejně jsem zvědavá na to, s čím příjde další série a stejně si to pustím, a stejně mě to pak nebaví. Nevím proč to dělám, asi z nostalgie. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zábavné, drsné, čiernohumorné a v atmosférickom šate postapo sveta s návratom spoločnosti 200 rokov späť s pár vymoženosťami. Sarah Paulson hereckému ansámblu opäť vládne, konkurenciu jej robí len v závere Cody Fern s inou úlohou, než na akú bol uňho divák zvyknutý v ACS. Príbeh každodennej prísnej rutiny je obmedzený na pár dôležitých udalostí a obdobie 18 mesiacov je zhustené do kratšieho filmového času s pomrkávaním na diváka s cieľom pobaviť ho. Záver predstavuje nový režim a potrebnú zmenu, s ktorou by mal príbeh od budúcej epizódy gradovať. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně, hodně slabé čtyři hvězdy především za potenciál, než za zpracování první epizody. Úvod mizerný, televizní část s moderátorem směšná. Většina nováčků se herecky vůbec nechytá, slušné to začíná být až zjevením uhrančivé Sarah Paulson. Oproti prvním řadám zase pokulhává scénář a dost mizerné jsou tentokrát i efekty (zaostávají i v porovnání se starším Asylum). Po příchodu původní herecké gardy, nástupu nějaké atmosféry a naznačení zajímavějšího příběhu to ale působí slibně. Každopádně místy to hraničí až se sebeparodií, v úvodu a především při scéně "The stew is Stu" (to jsem teda fakt vyprskl), tak snad jde jen o chytrou sebereflexi tvůrců. Námět má kam směřovat, tak hlavně ať to neztroskotá jako... posledních pár sérií. ()

Jason.Cruger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je možné že po dvoch osobných sklamaniach (Roanoke, Cult) mám laťku už dosť nízko aby som ocenil pilotný diel ďalšej série. Anyway musím povedať že téma je plná potenciálu, dej upútal takže dúfam že sa dočkám AHS ktoré už nebude síce ťažkým dramatom, no aspoň povedie zaujimavým príbehom. ()

drsnyPatko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propojení 1. a 3. řady tohoto již kultovního seriálu se pro mnohé z fanoušků stalo jednou z nejočekávanějších událostí v historii AHS. Premiérová první epizoda odstartovala famózně. Konec naší civilizace prostě táhne a hrozba nukleární války je natolik reálná, že ji nemohl opomenout ani Ryan Murphy. Bohužel, ona fenomenálnost a napětí se s příchodem úvodní znělky jaksi vytratili. První epizoda diváka zahltila celou řadou nových postav a charakterů. Upřímně se trochu děsím dalších epizod, neboť tvůrci prozradili, že se několik seriálových stálic objeví až ve třech rolích zároveň. Nejsem si úplně jistý, jestli se pak divák v jednotlivých charakterech úplně neztratí. Byť je AHS známý svou zvrhlostí a smyslem pro homosexualitu, marně přemýšlím, jestli má (už nepřekvapující) přítomnost homosexuálního páru za cíl děj nějak smysluplně rozvíjet. Každopádně, celá série má vysoký potenciál stát se jednou z nejlepších. Už jen kvůli tomu, že těží z první a třetí řady, kdy bylo AHS na svém vrcholu. ()

Darxandri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě zatím zajímavý náběh na novou sérii. Chápu, že nám hned nemůžou předhodit naše staré známé postavy z 1. a 3. série bez toho, aby nám představili nové. Určitě se těším na nové díly a jak se to bude postupně vyvíjet. Navíc by mě zajímalo, co se stalo s postavami z předešlých sérií jako třeba Hotel a Cult. :D ()

Reklama

Reklama