Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Základně 3 sídlila Hawthornova škola pro výjimečné mladé muže. (Disney+)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dost zoufalém startu sezóny jsem vůbec neočekával, že bych při hodnocení v jejím dalším průběhu potřeboval sáhnout ke třem hvězdičkám. A hle, stalo se. Tvůrci přestali štěpit jádro, vrátili se k povedenějším sériím, nechali mě zavzpomínat, přihodili něco málo navíc a ono to fungovalo. ()

Reklama

Darxandri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné propojení skoro všech sérií odehrávajících se v přítomnosti. Ať už Coven, Murder house, nebo Hotel. Potkáme zde spousty známých tváří a že s nimi tvůrci nešetřili. Jsem rád, že se to prozatím odvíjí takto a snad to tak i zůstane. Každopádně, co jsem si četl, měli bychom dostat více postav z Murder house později v sérii a navíc se objeví a naše všemi milovaná Constance. Tak už se moc těším. Jen to týdenní čekání stojí za pendrek. :D ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri roky pred výbuchom Hawthornova chlapčenská škola pre čarodejníkov objaví schopnosti Michaela Langdona a chcú požiadaťškolu Covene, aby mohol podstúpť skúšku siedmych divov, pretože veria, že dokáže poraziť Najvyššiu, čo Cordelia rezolútne odmietne. Tak Michael dokáže to, čo nedokázala Cordellia a podarí sa mu oslobodiť Queenie z Hotelu Cortez. Keď pri svojo odchode z chlapčenskej školy Cordellia uvidí, čo Michael dokázal, skolabuje. Prepojenie zo sériou Coven a Hotel Cortez potešilo najmä vďaka návratu Marsha, avšak na scénu sa vrátila aj černošská rasistka Queenie a v tejto sérii bude na pretrase opäť rasizmus a údajná diskriminácia žien. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Glory Box“ od Portishead. (Duoscop)

Reklama

Reklama