Reklama

Reklama

VOD (1)

Behold a Madison jsou ve vražedném domě na misi s cílem odhalit pravdu. (Disney+)

Recenze (13)

drsnyPatko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to byla pecka. Mé prvotní obavy z toho, že propojení první a třetí řady bude jen povrchním a promyšleným marketingovým tahem, jak zachránit upadající seriál, jsou pryč. Vše do sebe pěkně zapadá. Šestá epizoda svižně posouvá děj kupředu a přitom smysluplně rozvíjí i první řadu tohoto seriálu. Návrat většiny postav (včetně J. Lange) je jen třešničkou na dortu, kterou si vychutná každý, kdo AHS trpělivě sleduje už od jeho počátku. Murder House a jeho obyvatelé jsou stále stejní...i po těch sedmi letech. Emotivní uzavření příběhu Moiry netřeba komentovat... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coven kúpi Murder house a Madison s Beholdom postupne spovedajú jeho obyvateľov, aby sa viac dozvedeli o minulosti Michaela Langdona. Podarí sa im zmieriť Vivien s Benom rovnako tak Tatea a Violet, k odpočinku uložia slúžku Moiru a poteší aj fakt, že afroamerická novinárska rasistka zo série Cult skončí v pekle. Tvorcovia do deja zapracovali legendu LeVeya, hudbu z opery Carmina Burana O fortuna Carla Orffa, liberálny fašisti Murphy s Falchukom si neodpustili narážku na peknú farbu kože potencionálneho dieťaťa Madison a Beholda (koho by trápilo že 40 ročný černoch zneužíva 16 ročné biele dievča) a odbavili sa teda aj oni a tak sme boli svedkami vskutku vydarenej epizódy. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polovica najhoršej možnej verzie páru Seal & heidi Klum sa už nemôže dočkať robenia detí v ich novom domove, pardon, diere. Nahláškovaná epizóda AHS (DILF), čo ukazuje aj Madison v pozitívnej stránke. Zisťovanie na celú epizódu je tak trochu odbočka, ale čo už, keď sa tvorcovia rozhodli prísť takto k nejakým riešeniam načatého deja. Michaelove budovanie démonickosti je zobrazené príiiš rýchlo a exhibicionisticky, viac by sa hodili pomalšie tempo, rozporuplné udalosti a otázniky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ha! Tentokrát mě tvůrci donutili vyšroubovat hodnocení ještě o jeden kousek výš, a dokonce k tomu nepotřebovali ani zatím stále chybějící horor. Stačil jim k tomu návrat ke kořenům; tento vzpomínkově- vysvětlující díl mě hodně bavil, navíc se občas objevily i slušně fungující humory. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje ve 30. minutě, je „You're Gonna Miss Me“ od Connie Francis. V 35. minutě hraje „Tonight You Belong To Me“ od Patience and Prudence. Ve 45. minutě v autě hraje „The Reaper“ od Blue Oyster Cult. V 54. minutě hraje „Spirits In The Material World“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama