Reklama

Reklama

VOD (1)

Na tábor padá temnota. Je po večerce, ale na zlo zákaz vycházení neplatí. (Disney+)

Recenze (12)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálový Richard Ramirez svůj předobraz těžce degraduje a jeho skutečné oběti tak vypadají jako parta nemehel. Kromě toho mě už zase nepříjemně zasáhlo brutální zavraždění logiky. To, co tady tvůrci předvedli, to bylo chvílemi čiré zoufalství pro diváky, kteří jen neradi používají mozek k něčemu jinému než k přijímání předloženého. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do kempu prichádza pracovníčka z ústavu pre choromyseľných aby vedúcej tábora oznámila že Benjamin Richter utiekol a sama sa s ním neskôr stretne. Brooke vystraší vrah známy ako Nočný stalker ktorý ju sledoval až do tábora. V Camp Redwood tak pobiehajú dvaja vrahovia a Brooke s priateľmi sa rozhodnú z tábora újsť za každú cenu, ale...Herci svojimi výkonmi aj samotný režisér či kameramani vzdávajú poctu slasherom 80tych rokov a preto je celý príbeh vrátane nelogických krokov postáv úspešným retro príbehom, ktorý však mladšiu generácciu príliš neosloví. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vyvražďovačky se nám stává duchařina a já začínám pojímat podezření, že vyvraždění tábora v sedmdesátém dost možná proběhlo jinak, než jaká je oficiální verze... Scéna mezi šéfkou tábora a Night Stalkerem bylo pořádné WTF. Celkově z toho pořád nejsem nějak extra nadšen. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak má předtucha se bohužel vyplnila. A to sice ta, že všechno podstatné se už stalo a teď to jen něčím natahovat tak dlouho, abychom z toho měli alespoň těch 9 dílů. Jediné, co zbylo z předchozích sérií AHS je přítomnost jakéhosi ducha prozatím zcela nepochopitelná. No a tím to hasne. Chování postav postrádá i minimální náznak logiky. Střih mezi koncem prvního dílu a začátkem druhého také nedává vůbec žádný smysl. Dialogy k pláči rozhovory na úrovni od debility až po naprostou katastrofu. Jako vážně co to bylo za scénu s Margaret a tím magorem? A přítomnost flashbacků je zde tak nesmyslná stejně jako jejich význam a příběh. Zatím je to jen ohromná nelogická splácanina bez pořádného logického příběhu, kdy jediné, co postavy dělají je, že běhají nesmyslně po táboře. Druhý díl velké zklamání obávám se toho, co může následovat. Hodnocení: (slabší 2*) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Na ošetřovně hraje písnička „Jump“ od The Pointer Sisters. (Duoscop)
  • Než vytáhné Klíčník psycholožku z jejího auta, tak k rozbití okýnka použije kus železa s hroty, který potom zahodí. V další scéně s ním ale psycholožku zabije. (Duoscop)

Reklama

Reklama