Reklama

Reklama

VOD (1)

S blížícím se soumrakem se přeživší chystají na finální střet. (Disney+)

Recenze (15)

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čtvrtém díle se mi vše začíná slévat dohromady. Postavy, příběh, kdo koho zabil prostě všechno. To jsme v nějakým táboře sériových vrahů nebo co? Alespoň se dá říct, že se vyjasnily podstatné části příběhu, který začíná dávat konečně smysl. Na tenhle díl už se dalo docela fajn koukat i když o nějakém hororu už se tu vážně nedá mluvit. Krev teče proudem každých pár minut a přibývá i dost ujetých zvráceností, kterých je tu ale na můj vkus až přes příliš. Logika je opět na bodu mrazu. To mi jako vážně chcete říct že při tom všem chaosu ječení běhání a zabíjení si kuchařka v klidu sedí a dělá svačiny? Na závěr se navíc můžeme dočkat dalšího nesmyslu se satanem. Fakt jsem si myslela že se seriál tohohle nesmyslu už zbavil bohužel… už jen čekám kdy zase přiletí Ufo nebo se vrátí čarodějnice. Hodnocení: (slabší 3*) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvieme sa, že pravda o Benjaminovi "Kľúčiarovi" možno nebola taká, ako bola prezentovaná a že Margareth zďaleka nie je tým za koho sa vydáva...Pomerne skoro bol celý kemp vyvrazdený a tak tvorcovia stavili na mindfuck v štýle Covenu. Treba dúfať ze to majú celé dobré premyslené lebo retro štýl má svoje čaro ale mám obavy že tvorcovia opäť trochu prestrelia. ()

Reklama

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rádoby překvapivý zvrat(k)y, který nejsou ani překvapivý a ani nijak cool. Rozhodně je to po Roanoke a Apocalypse nejhorší série. Nudně vykuchaná recyklace jak předchozích řad, tak hromady hororů. Chápu, že to je pointou, vzdát hold slasherům, ale tady je to spíš parodie. Billie Lourd mi to drží nad vodou. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo pořád to je hodně slušná zábava, ale atmosféra už jde bohužel stranou zábavnosti. Vraždy jsou pořád slušný a presddržková dvou zabijáků byla též skvělá, ale už to chlapci trošku překombinovali. Všichni jsou vrahouni, z dvou největších chudinek a aspirantek na oběti, se stanou největší mrchy a, aby toho nebylo málo, tak nám do toho přidali satanistický zmrtvýchvstání. No sakra, jak tohle chtějí ukočírovat, tak to jsem opravdu zvědavej. ()

Alecjay 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím dál větší slátanina. Hrozně bych to chtěl obhajovat, protože miluju slasherovky, ale tady už nevím, nad čím kroutit očima dřív. "Zápletky" předvídatelný a jasný od půlky prvního dílu a to co udělali z Ramireze? Pořád je to koukatelný a gore AHS umí vždycky dobře, ale moje oblíbená série to nebude. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Když Xavier (Cody Fern) vyleze z trouby, tak za sebou nezavře dvířka. Při odchodu z jídelny se ale dívá na svůj odraz a dvířka jsou zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama