Reklama

Reklama

VOD (1)

Hrůzy noci pominuly a přeživší teď musí řešit důsledky svého jednání. (Disney+)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vím, že o tom píšu pořád dokola, ale když se něco jmenuje American Horror Story, očekávám hlavně ten horor. Jasně, krve tady teče až příliš, občas dojde i na vnitřnosti nebo dekapitaci, to u mě ale není horor, to patří do kurzu anatomie. Po pořádné atmosféře není vidu ani slechu, tvůrci to spíše celé pojali jako jedny velké Velikonoce, těch návratů už tady bylo snad více než úmrtí- jen aby se v dole nezačali hromadit horníci... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Camp Redwood už umrie každý, čo napokon zistí aj Brooke keď objaví v chladničke hlavu Raya ktorý ju tesne predtým pripraví o panenstvo, Ramirez využije pomoc Satana aby oživil Benjamina Richtera a keď majú konečne do kempu prísť deti sú svedkami toho ako Brooke zavraždí Montanu. Tá sa však, ako všetci v kempe vracia naspäť a chystá sa užiť si zábavu. Nedalo sa čakať že na 10 epizód dokážu Murphy s Falchukom natiahnuť udalosti v kempe bez toho, aby prišli s niečím takýmto ale tentokrát fakt iba málokto tuší, ako sa to bude odvíjať ďalej. Za zmienku stoja hodnotenia odpad s týmto seriálom končím a pozriete si ďalšiu epizódu a týpek to pozrie a hodnotí opäť. I tak še da... ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vážně? Koukám, že už je toho na mě trochu příliš. Události, které se doteď staly jsou naprosto k ničemu a zbytečné, protože to, v co tenhle díl vyústil vlastně znamená, že je vše na začátku a všichni se můžou vesele pozabíjet znova. Příběh šel taky slušně do háje vlastně už vůbec netuším, o čem tohle celé už je. Co je ale nejdůležitější o čem to může být dál? To jako zbylé epizody budou o tom, jak se budou pořád dokola vraždit? Navíc ani celé to vzkříšení nedává smysl. Chápu třeba Murder House tam byly duchové jasně svázáni s domem, ale tady je to jako jak? Už mě celá tahle série začíná fakt nudit. Je to celé jen jeden neskutečný obrovský a nesmyslný vraždící bordel. Těžko říct, jestli se další díly vůbec ještě nějako po tomhle výbuchu dokážou vyhrabat na lepší hodnocení. Škoda že po dvou dobře vypadajících dílech je tu tahle kravina. Hodnocení: (slabší 2*) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Během epizody si jde všimnout, že má Klíčník rozbité sklíčko u brýlí. V policejním autě je má ale spravené. (Duoscop)
  • V policejním autě hraje „Blue Highway“ od Billy Idol. (Duoscop)
  • Z gramofonu hraje „Knock On Wood“ od Amii Stewart. (Duoscop)

Reklama

Reklama