Reklama

Reklama

American Horror Story - Double Feature

(série)
Trailer
USA, 2021, 8 h 27 min (Minutáž: 40–55 min)

Kamera:

Andrew Mitchell

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Adina Porter, Finn Wittrock, Billie Lourd, Leslie Grossman, Angelica Ross, Macaulay Culkin, Ryan Kiera Armstrong (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Desiata séria hororovej antológie rozdelená na dve časti. V prvej časti sa mladá rodina počas zimy nasťahuje do nového mesta, ktoré skrýva desivé tajomstvo, do ktorého sa rodina čoskoro zapletie. V druhej časti prichádza americký prezident Dwight Eisenhower (Neal McDonough) na miesto, kam stroskotal neidentifikovateľný lietajúci objekt. Tu sa stretáva s Ameliou Earhart (Lily Rabe), ktorá bola takmer 20 rokov nezvestná, a tvrdí, že na nej niečo vykonávalo testy. Začína sa odkrývanie experimentov, ktoré americká vláda skrývala pred svojimi občanmi a ktorých následky majú efekt do dnešného dňa. (Marceloo)

(více)

Diskuze

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

MatyTroy

Tak já ty které skladby do zdejších Zajímavostí uvádím právě na základě toho, aby si příp. zájemce o ně (pokud neví, o jakou skladbu se jedná, ani se jí nikde nedopídí) je mohl poslechnout. Ne, že bych je účelově vyhledávala, vždy jde o náhodu při mém běžném sledování filmů / seriálů. Samozřejmě si napřed ověřím, zda ta která skladba není uvedena v závěrečných titulkách (avšak nevylučuji, že ji někdy mohu přehlédnout); a rovněž, zda už není uvedena zde v Zajímavostech (občas narazím na víc takových bláznů do klasické hudby, co mívají stejné nápady :-))). Nepřijde mi sice, že bych tam měla uvedeno něco extra (spíš jen sporadicky), ale i tak moc děkuji za pochvalu, velice mne potěšila. ;-)

Ne každý má možnost si to někde dohledat (tak např. já o té tebou zmíněné "appce" slyším poprvé; můj "starý" telefon ani žádné "appky" nepodporuje :-))), takže jak vidíš, opravdu to zde může být pro někoho užitečné. :-)

A vzhledem k tomu, jaké "zajímavosti" (ty už jsou skutečně "na hlavu", jak pravíš) se někdy v této sekci vyskytují (např. kolikrát si v tom či onom filmu Bruce Willis kýchnul, nebo že se poškrábal místo na pravém, tak na levém uchu, apod.), je pak seznam nějakých písní oproti informacím tohoto typu úplná zanedbatelná maličkost...

MatyTroy

MatyTroy (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

Na to se snad dneska už používají appky jako shazam nebo na googlu ihned vyskočí stránky se soundtrackem u každýho dílu většiny seriálů. Pochybuju, že je ta sekce určená na tohle. Je to soundtrack, ne zajímavost. Určitě nikoho nenapadne hledat písničky z filmů/seriálů v sekci zajímavosti na csfd...sám máš napsaných několik opravdových zajímavostí, tak musíš uznat, že oproti tomu, co máš například ty je to, co jsem zmínil fakt na hlavu.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Uživatel MatyTroy smazal svůj příspěvek.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

MatyTroy

:-D

Tak zrovna ty názvy písniček by mohly být někomu užitečné, když ho např. ta která píseň zaujme, rád by si ji poslechl / obstaral, avšak nemá ani páru, o kterou se jedná. ;-)

na příspěvěk reagoval MatyTroy, MatyTroy

MatyTroy

MatyTroy (hodnocení, recenze)

Docela by mě zajímalo kdo schvaluje ty zajímavosti, protože to je fakt debilita. Uvádět jako zajímavost v seriálu, že se natáčení posunulo kvůli covidu, názvy písniček, co tam hrály nebo, že tam jednou zazněl Darth Vader a ten, že je ze Star Wars, to vám fakt už hrabe :-D

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Reklama

Reklama