Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Denila k tomuto seriálu (12)

Murder House (2011) (S01) 

Po určité sérii jsem došla k názoru, že opravdu stojí za to ohodnotit každou sérii zvlášť. 1 série: ★★★★★ 2 série: ★★ 3 série: ★★★★ 4 série: ★ 5 série: ★★★ ()

Freak Show (2014) (S04) 

Nejslabší série ze všech a to jsem si ze začátku říkala o jak báječné téma se jedná. Dalo se mnoho vytěžit, ale opravdu mi tam mnoho chybělo. Nijaká zápletka mě nezaujala, nevtáhl mě do děje.. zklamání ()

Kapitola první (2016) (S06E01) 

Tak teda nevím, lákavě to vypadá... ALE ... to jsem jediná koho nadmíru rozčiluje věk vyprávějících a věk hrajících? Proč to není opačně? Vždyť je viditelný rozdíl starších a mladších; a že zrovna mladší vypráví co se dělo před časem je opravdu vadné. Jasně že to má nějaký záměr ale.. mě to teda štve až moc, jinak ,,dokumentární" verze super, leda že to nevypráví oni sami. No pořád doufám, že se to nějak vysvětlí, neb nevím zda to přijmu. Jinak všechny palce vzhůru, vypadá to na lepší časy pro ASH. ()

Kapitola druhá (2016) (S06E02) 

Docela slabší než první díl, ale pořád mi nedá spát kdo to vypráví. V rámci tématu mě napadly už nějaké varianty, tak uvidíme zda hádám správně; bohužel to je další kámen úrazu začínám předpovídat děj, takže napětí klesá spolu se zájmem. Ovšem jestli to má být opravdu vyprávění jejich budoucích já... tak se to opravdu nepovedlo. ()

Kapitola třetí (2016) (S06E03) 

Série se ubírá mizernou cestou. Uvidíme co dál, nicméně zatím zájem klesá. Stále nerozumím vyprávějícím, příběh má rychlý spád kdy vás ani medium neupoutá. Upřímně po skončení nemám ani nutkání říct "už aby byl další týden a další díl", protože vás vlastně ani moc nezajímá co bude, nenalákali ... ()

Kapitola čtvrtá (2016) (S06E04) 

Zábavnější než díl předešlý, ovšem říkám si že Gaga bez nějaké te "akce" prostě nevydrží.. asi ji nestačila celá 5. série, ještě třeba zahltit i 6 sérii. Co ale bylo pěkné tak ty tři první minuty s panem prasátkem. Jinak nic moc, při zabíjení sestřiček jsem vyprskla smíchy. Myslím si, že to dopadne jako s předešlými sériemi a za chvíli si člověk nevzpomene o co vlastně šlo a co se tam dělo. Nejlepší byla první série a zatím ji nepřekonali ani se ji nevyrovnali. ()

Kapitola pátá (2016) (S06E05) 

Jsou to blázni. Musíme utéct. Jsou to blázni. Musí jednou skončit. A myslím, že by mohli dříve než se pustí do dalšího natáčení. Příběh možná fajn, ale suchý a zdlouhavý. Napětí není, strašidlo není ... ()

Kapitola šestá (2016) (S06E06) 

Těšila jsem se na pořádné vyjasnění a jedná se ledatak o průměr. Těším se jak dále budou pokračovat, rozhodně zajímavější než 1. část. ()

Kapitola sedmá (2016) (S06E07) 

Epizoda je uspěchaná, nic nepřekvapí, nic neočekáváte. A že jsem čekala, alespoň trochu napětí.. ()

Kapitola devátá (2016) (S06E09) 

Tak jak jsem očekávala, tempo nezvolnili ani v druhé části, naopak na tempu přidali. Dokázali přivést úplně zbytečné nové postavy, které ničemu nepomohly. Zbytečná série, čistě uspěchaná nic neříkající. ()

Kapitola desátá (2016) (S06E10) 

Jak narvat všechny různé hororové témata do posledních dvou dílů, obzvláště do tohoto... to umí jen Amerika. Divím se hodnocení na IMDb, taková splátanina všeho a ničeho a tak vysoké hodnocení? Je mi zatěžko dát vůbec jednu hvězdičku. ()

Den voleb (2017) (S07E01) 

Vypadá to, že tuto sérii uzavřu hned prvním dílem... protivná nuda. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama